Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Diyarbakır emniyetinin,’Provokasyon yapılacak yönünde istihbarat aldık’ açıklaması, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Pazar günü oynanması gereken Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-MKE Ankaragücü maçını erteletti.

16.10.2014 13:44

Diyarbakır emniyetinin,'Provokasyon yapılacak yönünde istihbarat aldık' açıklaması, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Pazar günü oynanması gereken Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-MKE Ankaragücü maçını erteletti.

'Provokasyon yapılacak yönünde istihbarat aldık' diyen emniyet birimleri, Pazar günü oynanması gereken Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor - MKE Ankaragücü maçının güvenlik gerekçesiyle ileri bir tarihe ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvurdu. TFF de bu gelişme üzerine maçı ileri bir tarihe erteledi.

DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR KARARA TEPKİLİ

Karara tepkili olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor yönetimi, günlerdir sakin olan ve günlük hayatın sorunsuz devam ettiği kentte spor müsabakalarını ertelemenin anlamsız olduğunu ifade ederek, maçın oynanması için TFF ve Valiliğe başvurdu. Futbol şube sorumlusu Yılmaz Demir, "Biz halkımıza güveniyoruz ve güvenlik konusunda tüm sorumluluğu üstümüze alıyoruz. TFF ve Valilik'ten buna dayanarak maçı oynatmalarını talep ediyoruz. Bu gibi nedenlerle maçlar ertelenirse sezon sonuna kadar maç oynanmaz. Bu yanlıştan derhal vazgeçilmeli" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement