Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta geçen hafta oynanan Amedspor-Nazilli Belediyespor maçında kırmızı kart gördüğü için Gölbaşıspor maçında oynamayacak olan Amedspor’un golcüsü futbolcusu Şehmus Özer’e hakeme hakaret ettiği için de 1 maç ceza verildi.

21.11.2014 11:15

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta geçen hafta oynanan Amedspor- Nazilli Belediyespor maçında kırmızı kart gördüğü için Gölbaşıspor maçında oynamayacak olan Amedspor'un golcüsü futbolcusu Şehmus Özer'e hakeme hakaret ettiği için de 1 maç ceza verildi.

Golcü futbolcu, verilen cezaya göre iki maç forma giyemeyecek.

Nazilli Belediyespor karşısında 2-0 önde olan Amedspor'da herşey Şehmus'un kırmızı kart görmesinden sonra tersine döndü. Kendisine faul yapan rakip takım futbolcusu ikinci sarıdan kırmızı kart görürken, hırsını alamayarak rakibine hakaret eden Şehmus'un hareketi pahalıya mal oldu. Hakem Şehmus'a kırmızı kart gösterirken, o ana kadar 2-0 önde olan Amedspor, 2 gol yiyerek maçı 2-2 tamamladı ve galibiyeti kaçırdı.

İKİ MAÇTA FORMA GİYEMEYECEK

Hakem raporuyla PFDK'ya sevk edilen Şehmus'a bir kötü haber daha geldi. PFDK, kırmızı kart gördükten sonra hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle Şehmus'a 1 maç men ve 3 bin lira para cezası verdi. Golcü futbolcu, yarın deplasmanda oynanacak Gölcükspor ve gelecek hafta Diyarbakır'da yapılacak Kahramanmaraşspor maçlarında forma giyemeyecek.

Gölbaşıspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Amedspor, yarın uçakla Ankara'ya gidecek. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement