Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Amedspor’un başarılı savunma oyuncusu Samet Yeniceli, uzun süren sakatlığının ardında 70 gün sonra forma giydi.

25.11.2014 14:19

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor'un başarılı savunma oyuncusu Samet Yeniceli, uzun süren sakatlığının ardında 70 gün sonra forma giydi.

Deneyimli futbolcu, deplasmanda oynanan Gölbaşıspor maçının 71. dakikasında Mansur Çalar'ın yerine oyuna girerek 70 gün sonra formasına kavuşmanın sevincini yaşadı.

Ligin 3. haftasında 14 Eylül'de deplasmanda oynanan Tecepikspor maçında oynadıktan sonra bel fıtığı nedeniyle ameliyat olan, iyileştikten sonra bu defa idmanda burnu kırıldığı için ameliyat geçiren Samet, 9'u lig ve 2'si kupa olmak üzere 11 maçta forma giyememişti. Samet'in sahalara dönmesi, savunmada sorun yaşayan teknik heyeti mutlu ederken, deneyimli futbolcu sahada kaldığı sürede başarılı bir performans sergiledi.

KALECİ LEVENT İKİNCİ KEZ KIRMIZI KART GÖRDÜ

Amedspor'un 38 yaşındaki kalecisi Levent Taşkın, bu sezon ikinci kez ve yine aynı nedenden dolayı kırmızı kart görerek dikkatleri üzerine çekti. Albimo Alanyaspor'la Diyarbakır'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçının 86. dakikasında ceza alanı dışında rakip takım futbolcusunu düşürdüğü için kırmızı kart gören Levent, geçen hafta ise Gölbaşıspor maçının 88. dakikasında aynı nedenden dolayı kırmızı kart gördü. Levent, cezalı olduğu için Pazar günü Diyarbakır'da oynanacak Kahramanmaraşspor maçında kaleyi Serkan İpek'in koruması bekleniyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement