Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, ligin ikinci yarısı için kamp yaptığı Antalya’da çalışmalarını sürdürüyor.

04.01.2015 19:11

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor, ligin ikinci yarısı için kamp yaptığı Antalya'da çalışmalarını sürdürüyor. Ara transferde kadroya dahil edilen 6 futbolcu, takımla birlikte çalışmaya başladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Yeni Diyarbakırspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Yoğun tempo ile ligin ikinci yarısına hazırlanan takımın kamp çalışmalarına ara transfer döneminde anlaşmaya varılan 6 futbolcu da dahil edildi. Genel menajer İsmet Yılmaz, bir ya da iki mevki için takviye arayışlarına devam ettiğini belirterek, transferleri kısa süre içerisinde sonuçlandıracaklarını kaydetti.

Takıma, Konya Anadolu Selçukluspor'dan forvet Tunç Behram ile orta alan oyuncusu Samet Katanalp, Tavşanlı Linyitspor'dan sol açık Uğur Durmuş, Kemer Tekirovaspor'dan sağ açık Nurullah Dağaşan, Eskişehirspor'dan stoper Muhammed Serdar Yazıcı ve Manisaspor'dan orta alan oyuncusu Anıl Çetin'in dahil edildiğini anımsatan Yılmaz, "Yerinde transferler yaptığımıza inanıyoruz. Bir takımın başarısı için transfer önemli ama tek başına yetmez. Bunların uyumu ve takım haline gelmesi de önemlidir. Kamp bu açıdan büyük önem taşıyor. İnşallah bu süreci de başarıyla atlatacağız" dedi.

Öte yandan, yeşil-kırmızılı ekipte, yeni transferlerin yanı sıra sakatlıkları sona eren İbrahim Konuksever ve Fahrettin Bıykılı da kamp çalışmalarına dahil oldu. Sağlık ekibi nezaretinde çalışan iki futbolcunun 25 Ocak'ta başlayacak ligin ikinci yarısına yetişeceği belirtildi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement