Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Yerel

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig’de sona yaklaşılırken küme düşme tehlikesi yaşayan FBM Makina Balçova Yaşamspor’u devralmak için girişimlerde bulunan Atillaspor Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Balçova yönetimi anlaşmaya varamadı.

31.03.2015 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig'de sona yaklaşılırken küme düşme tehlikesi yaşayan FBM Makina Balçova Yaşamspor'u devralmak için girişimlerde bulunan Atillaspor Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Balçova yönetimi anlaşmaya varamadı.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Bergama Belediyespor'a 1-0 yenilerek düşme potasından çıkamayan FBM Makina Balçova Yaşamspor'u devralmak için girişimlerde bulunan Atillaspor Başkanı Özgür Ekmekçioğlu ve Balçova yönetimi arasında anlaşma sağlanamadı. Yapılan ön protokol sonrası yeni yönetimiyle, Sakaryaspor ve Bergama Belediyespor müsabakalarına çıkan FBM Makina Balçova Yaşamspor'un başkanı Fatih Komili'nin başladığı işi yarım bırakmak istememesi ve Bergama yenilgisi sonrasında Atillaspor Başkanı Özgür Ekmekçioğlu'nun da devir işlemini riskli görmesiyle tarafların karşılıklı olarak anlaşmadan vazgeçtiği açıklandı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement