Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, bu yıl transfer edecekleri iki sporcunun son zamanlardaki olaylar nedeniyle kente gelmek istemediklerini söyledi.

20.08.2015 14:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, bu yıl transfer edecekleri iki sporcunun son zamanlardaki olaylar nedeniyle kente gelmek istemediklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Petrolspor, futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulu ile birlikte lig öncesi kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya, AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Petrolspor Kulübü Başkanı Aydın Gülmez, AK Parti Batman İl Başkanı Diyaddin Uçar, parti yöneticileri, futbolcular ve teknik heyet katıldı.

"TRANSFER EDECEĞİMİZ İKİ SPORCU GELMEDİ"

Kahvaltı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydın Gülmez, sezon öncesi bir moral kahvaltısı yaptıklarını söyledi. Gülmez, "Tabi son zamanlarda bölgede yaşanan olaylar kabul etmediğimiz durumlardır. Biz de herkes gibi bu ülkede barışın huzurun gelmesini istiyoruz. Bu spora da yansıyor ama biz bu olayların mümkün mertebe spora yansımaması için elimizden geleni yapıyoruz. Son transfer edeceğimiz iki sporcu yaşanan olaylar nedeniyle Batman'a gelmedi" dedi.

Gülmez'in ardından konuşan takımın teknik direktörü Orhan Kapucu ise bu yıl iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi. Kapucu, "Yaptığımız kamp hazırlığı sonrası bu sezonda iyi bir performans sergileyeceğimize inanıyorum. Üç gün sonra çok önemli bir maçımız var. Tabi biz son olaylardan dolayı bazı handikaplar yaşıyoruz, çünkü transfer etmek istediğimiz ve alamadığımız oyuncular oldu. Buranın dışarıdaki yani o sporculara göre Batman'ı tanımayan ve misafirperliğini bilmeyen transfer edeceğimiz iki oyuncu son zamanlarda yaşanan olaylar nedeniyle Batman'a gelmek istemedi. Bizim teklif ettiğimiz rakamların çok altında başka takımla anlaşıp oraya gittiler" diye konuştu.

Batmanlı iş adamı Şerif Doğan da, Petrolspor'un önemli işlere imza attığını, takımın doğru bir yolda olduğunu belirterek, "İnşallah Petrolspor'u daha da güzel yerlerde göreceğiz. Her zaman Şerif Doğan olarak camiamızın yanındayım" şeklinde konuştu. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement