Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, tüm maçlarının final havasında geçtiğini belirterek, bu kentin başarıya ihtiyacının olduğunu söyledi.

02.02.2016 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Zeki Yılmaz, tüm maçlarının final havasında geçtiğini belirterek, bu kentin başarıya ihtiyacının olduğunu söyledi.

Ligdeki son durum ve hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Çine Madranspor karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Zeki Yılmaz, takımın başına geldiği ilk devreden itibaren son 5 maçı aldıklarını belirtti. Gelişi ile takımın o dönemlerde çok zor bir süreç içerisinde olduğunu anlatan Yılmaz, "Bizlerde bu memleketin çocuğu olarak bu görevi verildi. Seve seve kabul ederek taşın altına elimizi değil bedenimizi koyduk. Bu takımı daha rahat bir yere getirebilmek için ne gerekiyorsa; şehrimizi, halkımızı benimseyerek çalışıyoruz, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sorunsuz bir şekilde ilk devreyi kapattık, ikinci devre için 6 transfer gerçekleştirdik. Çok iyi bir çalışma ortamı yakaladık. 20 günlük kamp sürecini çok iyi geçirdik ve oradan Tavşanlı'ya gittik. Çok iyi oynamamıza, çok istememize rağmen maalesef maçı alamadık ve mağlup olduk. Kendi evimizde Dardanel ile oynadık. Yine aynı şekilde çok iyi oynadığımız maçı berabere bitirdik. Akabinde Sandıklıspor maçını alarak, oradan da galibiyetle geldik. Ama son maçımızda Çatalca maçı bizim için büyük önem arz ediyordu. Alacığımız 3 puanın bize büyük katkı sağlayacağı düşüncesindeydik, yine güzel oynadığımız bir oyunda berabere kaldık. Ama şüpheniz olmasın ki bu takım kesinlikle şartlar ne olursa olsun her maçı kazanmak için istekli, arzulu bir şekilde kazanma hırsı ile sahaya çıkıyor. Oyuncu arkadaşlarımla başkanlarımızla birlikte daha nasıl üst düzeye çıkarabiliriz düşüncesi ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu takım kesinlikle başarılı olacaktır. Çünkü başarılı olabilmek için her şeyi yapıyoruz, özellikle bu kentin buna çok ihtiyacı var. Başarı da sadece bizimle olacak bir şey değil, herkesin dahil olduğu bir oluşum ile başarı olacaktır" dedi.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Çine Madranspor maçı ile de ilgili açıklamalarda bulunan Zeki Yılmaz, "Bu saatten sonra özellikle liglerde ikinci yarılar çok zorlu geçiyor. Her maç final havasında geçiyor. Çine Madranspor maçı da bunlardan bir tanesi olacak. Bizde oraya puan veya puanlar için gidiyoruz. Takım olarak bugünden itibaren hazırlığımıza başlıyoruz. Oyuncularımızı çok iyi hazırlayarak oradan puanlarla döneceğiz inşallah. Furkan ve Burak dışında herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmamaktadır. Bu arkadaşlarımız 2 ay sahalardan uzak kalacaklar. Ama ben şuna inanıyorum, bu takım 11 kişi olarak sahaya çıkıyorsa ve takımda 24 kişi var ise, herkes çıkıp görevini yapacaktır" ifadelerini kullandı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement