Stk'ların Desteği Düzce Çıkarınadır - Son Dakika
Yerel

Stk'ların Desteği Düzce Çıkarınadır

Stk\'ların Desteği Düzce Çıkarınadır

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) öncülüğünde Düzce’de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) 1 Kasım seçimleri sonrasında oluşacak olan 26’ıncı hükumete Düzce Milletvekillerinden ‘Bakan’ seçilmesi konusundaki girişimleri olumlu karşılandı.

11.11.2015 16:05

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) öncülüğünde Düzce'de bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) 1 Kasım seçimleri sonrasında oluşacak olan 26'ıncı hükumete Düzce Milletvekillerinden 'Bakan' seçilmesi konusundaki girişimleri olumlu karşılandı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, iktidar ve muhalefet parti temsilcilerinin de katıldığı destek toplantısını anlamlı bulduğunu belirterek, "Düzce'de iktidarı ve muhalefet partileri ile bir güçbirliği oluşmuştur. Özellikle muhalefet partilerinin 26'ıncı hükumete Düzce'den Meclise giren Milletvekilleri içinden Bakan seçilmesi konusunda destek vermeleri çok olumlu ve anlamlıdır. Bunun için muhalefet partilerini bu davranışlarından dolayı kutluyorum. Bunun en önemli işareti Düzce çıkarları doğrultusunda herkesin, STK'ların kenetlenmedir' dedi. Başkan Mehmet Keleş, Düzce'nin hükumette Bakanlık ile temsil edilmesinin önemine de değinerek ' Bu bir anlamda o kenti iktidar ili yapar. Düzce'nin sesi daha gür çıkar. Düzceli seçmen bunu hak ediyor. Genel seçimler olsun, mahalli seçimler olsun seçmen çok yüksek oranda AK Partiye oy vermiştir' dedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Stk'ların Desteği Düzce Çıkarınadır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement