Su Altındaki Uçakta "Evlilik Teklifi" - Son Dakika
Güncel

Su Altındaki Uçakta "Evlilik Teklifi"

Su Altındaki Uçakta "Evlilik Teklifi"

Kuşadası körfezinde dalış turizminin canlandırılması amacıyla batırılan Airbus A300 kargo uçağına profesyonel ekiple dalan Burak Filiz, kendisiyle su altına inen kız arkadaşına pankart açıp evlenme teklifi yaptı.

10.08.2016 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FERDİ UZUN - Kuşadası körfezinde dalış turizminin canlandırılması amacıyla batırılan Airbus A300 kargo uçağına profesyonel ekiple dalan Burak Filiz, kendisiyle su altına inen kız arkadaşına pankart açıp evlenme teklifi yaptı.

Kuşadası'na tatil için gelen ve dalış eğitimi alan Burak Filiz, 2 yıldır tanıdığı ve Almanya'dan tatile gelen kız arkadaşı Şükran Güner'e (20), sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Filiz, dalış kursuna katılmasını sağladığı ve eğitimde belli bir seviyeye ulaşan kız arkadaşını, Kuşadası körfezine dalış turizminin canlandırılması amacıyla batırılan Airbus A300 kargo uçağına, eğitmenleri eşliğinde "macera dalışı" yapmaya ikna etti.

Eğitmenleriyle ilk derin dalış tecrübesini deneyen Filiz ve Güner, 18 metreye inerek uçağın çevresinde bir süre turladı.

Bu sırada Burak Filiz, "Bu sevdadan vurgun yedim "O hal"de benimle evlenir misin?" yazılı pankartı açarak, özel hazırlanmış kutu içerisindeki yüzüğü Şükran Güner'e uzattı.

Karşılaştığı manzara üzerine şaşkınlık yaşayan Güner, kısa süre sonra teklifi kabul ettiğini işaretle anlattı.

Sürpriz teklif sonrası kıyıya çıkan çift, mutluluklarını eğitmenleriyle paylaştı.

İlk dalışında su altında inanılmaz bir durumla karşılaştığını ifade eden Şükran Güner, "Dört günlük kursun ardından ilk dalışımda çok heyecanlanmıştım. Eğitmenlerim ve Burak'ın desteğiyle cesaretlendim ama neyle karşılaşacağımdan haberim yoktu, bana sadece dalıştan bahsetmişlerdi. Batık uçakta bir anda evlilik teklifi yazan pankartı görünce şok oldum. Heyecan verici bir durum, şuan sevinçten uçabilirim." diyerek duygularını dile getirdi.

Kız arkadaşını çok sevdiğini ve uzun süredir bu anı planladığını anlatan Filiz ise "Farklı, unutulmaz bir şey yapmak istedim. Sevgimi böyle anlatmayı tercih ettim. Çok sevdiğimiz denizi de dahil edeceğimiz sıra dışı bir şeyler yapmak istedim. Teklifimin kabul edilmesi mutluluğumu artırdı. İnşallah kısa süre içerisinde de evleniriz." diye konuştu.

Dalış eğitmeni Tağmaç Saraçoğlu ise batırılan Airbus A300 kargo uçağının ilçe turizmine büyük katkı sağladığını, dalış için yurt dışından da pek çok turistin geldiğini, bunun yanı sıra sürpriz anlar için de kullanıldığını söyledi.

Burak Filiz'in düşüncesini kendilerine açtığında kız arkadaşına, sürprizi doğrultusunda eğitim verdiklerini belirten Saraçoğlu, "Şükran bugün hem sertifika dalışını yaptı hem de ilk dalışında büyük bir sürprizle karşılaştı. Yaklaşık 18 metre derinliğe 45 dakikalık bir dalış yaptılar, çok başarılı geçti. Kendilerine mutluluklar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Su Altındaki Uçakta 'Evlilik Teklifi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement