Su Faturası Ödemeleri İçin Önemli Açıklama - Son Dakika
Güncel

Su Faturası Ödemeleri İçin Önemli Açıklama

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, merkez ilçelerindeki vatandaşların bu 14 banka veznesinden ödeme yapabileceklerini söyledi.

27.08.2014 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde su faturası ödemeleri yapacak vatandaşların kuyrukta vakit geçirmemeleri amacıyla 15 banka ile protokol imzaladı.

Kurulum çalışmasını hızla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, bir yandan da vatandaşların ödemelerinde sıkıntı yaşamaması için çözümler üretiyor. Su faturalarının tahsilatı ile ilgili Yunusemre ve Şehzadeler ilçesinde yaşayan vatandaşların Yarhasanlar Camii altındaki şubede uzun kuyruk oluşturmalarının önüne geçebilmek amacıyla 14 banka ile protokol imzalandığını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, vatandaşların bu 15 banka veznesinden ödemelerini yapabileceklerini söyledi. Bilgen, tek hedeflerinin Manisalılara en iyi ve en seri hizmeti sunmak olduğunun altını çizdi.

Hangi bankalarla protokol imzalandı

Protokol imzalanan bankaları listeleyen Bilgen, "HSBC, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, Vakıfbank, Türkiye Finans, Halkbank, Şekerbank, Bank Asya, Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Finansbank, İş Bankası ve Aktifbank ile protokol imzaladık. Vatandaşlarımız bu bankaların veznelerinden nakit yoluyla veya otomatik ödeme talimatı vererek, su faturalarını yatırabilirler" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Su Faturası Ödemeleri İçin Önemli Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement