Suat Kılıç, Bafra'da Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika
Politika

Suat Kılıç, Bafra'da Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Suat Kılıç, Bafra\'da Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bafra'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

13.03.2014 12:55

Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Bafra'da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Milletvekili Suat Kılıç, burada Bafra Belediye Başkanı ve Adayı Zihni Şahin, İlçe başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe yönetimi ve partililerce karşılandı.

Seçim Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı konuşmada herkesin bilgi sahibi olmasını isteyen Kılıç, "12 senedir bu hizmet yolculuğunda sizlerle beraberiz ve 12 senedir yorulmadan, dur durak demeden bu yarışta sizler de her gün gece-gündüz bizlerle birlikte oldunuz. Bu çabaların neticesi olarak Bafra bugüne kadar bu hizmet yarışında hak ettiği hizmetleri büyük ölçüde almaya da muvaffak oldu. Bilgisiz siyaset olmaz. Bilgi sahibi olmadan siyasetçinin yanında bulunanlar sadece yük olur. Ama bilgi sahibi olarak, bilgiyi alarak paylaşarak, bu bilgileri yayarak siyasetçiyle birlikte hareket edenler siyasetçinin yardımcısı olur, siyasetçinin işini kolaylaştırır. Bizim sizden bu anlamda temel beklentimiz, yegane beklentimiz budur. Yoksa Bafra'ya baktığınız zaman eksiği kalmayan bir ilçe haline geldi" dedi.

Belediye Başkanı Zihni Şahin ve İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Suat Kılıç'a tarihi Çetinkaya Köprüsü'nün bir maketini hediye etti. Kılıç daha sonra esnaf ziyareti yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Suat Kılıç, Bafra'da Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement