Suç Makinesi Çıktılar - Son Dakika
Güncel

Suç Makinesi Çıktılar

Suç Makinesi Çıktılar

Beşiktaş'ta hırsızlık için girdikleri bir marketete içeride bulunan işyeri sahibine yakalanınca kaçan, polisle girdikleri kovalamaca sonucu kaza yapıp, 4 polisin yaralanmasına neden şüpheliler suç makinesi çıktı.

03.07.2016 10:56

Beşiktaş'ta hırsızlık için girdikleri bir marketete içeride bulunan işyeri sahibine yakalanınca kaçan, polisle girdikleri kovalamaca sonucu kaza yapıp, 4 polisin yaralanmasına neden şüpheliler suç makinesi çıktı. 4 şüpheliden Gökhan A.'nın 31 yıl, Sadi K.'nin ise 18 yıl kesinleşmiş hapis cezaları olduğu ortaya çıktı. 4 zanlı daha önce onlarca kez polis tarafından yakalanmış. Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Ulus, Adnan Saygun Caddesi, Hakkı Şehit Han sokak üzerinde 3 gün önce bir markette yaşanan olay saat 05.45.'de meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre markete hırsızlık için giren şüpheliler, bu sırada içerde uyuyan işyeri sahibi O.B., ile karşılaştı. O.B.'ye doğru ateş açan şüpheliler geldikleri otomobile binerek kaçmaya çalıştı. Bu sırada 155 polis imdat telefonunu arayan O.B.'nin şüphelilerin kaçtığı aracın plakasını bildirmesi üzerine müthiş bir takip başladı. Dakikalarca süren kovalamacanın ardından şüpheliler kıstırıldıkları sokakta polis otomobiline çarparak kaçmaya çalıştı. Ancak kaza sonucu hareketsiz kalan otomobili kullanan Ersan S., ve ön koltukta oturan Sadi K.,  gözaltına alındı. Aracın arka koltuğunda oturan Gökhan K., "Dur" ihtarına uymayınca ayağından vurularak yakalandı. Bu sırada yanında kaçmaya çalışan Cengiz A., ise teslim oldu.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilerek sorgulanan şüpheliler adeta suç makinesi çıktı. Şüphelilerden Gökhan K.'nın 31 yıl, Sadi K.'nın ise 18 yıl hırsızlık suçundan kesinleşmiş hapis cezaları bulunduğu öğrenildi. Ayrıca 4 şüphelinin de daha önceden hırsızlık suçlamasıyla onlarca kez gözaltına alındığı ve haklarında işlem yapıldığı belirtildi.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan şüphelilerin son işlerinde işyeri sahibine marketin içinde yakalanmaları da güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde kendisini kovalayan işyeri sahibinden kaçan şüphelilerin, otomobile binerken ona doğru ateş ettikleri görüldü. Şüphelilerin aynı gece bir başka markette yaptıkları soygun anı da güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

ÇALINTI OTOMOBİLİN RENGİNİ DEĞİŞTİRİP SAHTE PLAKA TAKMIŞLAR

Polis soruşturması sırasında şüphelilerin olayda kullandıkları lüks otomobili geçtiğimiz Mart ayında Büyükçekmece'den çaldıkları, beyaz renkteki aracı, siyaha boyadıkları tespit edildi. Şüphelilerin ayrıca aracın üzerine sahte bir plaka takarak aylarca  rahatlıkla dolaşabildikleri öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suç Makinesi Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement