Sudanlı Küçük "Erdoğan" Çifte Sevinç Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Sudanlı Küçük "Erdoğan" Çifte Sevinç Yaşattı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Nizar Hasan, eşi ve Erdoğan ismini verdikleri bebekleri Erdoğan isimli bebeğin dedesi Hasan es-Semai ile röportaj Erdoğan isimli bebeğin halası Emira Hasan ile röportaj Erdoğan isimli bebeğin doğum belgesi Sudan'da, daha doğmadan Erdoğan adını vermeyi planladıkları bebeğin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin bertaraf edildiği tarihten 2 gün sonra dünyaya gelmesi, aile bireylerine iki sevinci bir arada yaşattı.

19.10.2016 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Nizar Hasan, eşi ve Erdoğan ismini verdikleri bebekleri

Erdoğan isimli bebeğin dedesi Hasan es-Semai ile röportaj

Erdoğan isimli bebeğin halası Emira Hasan ile röportaj

Erdoğan isimli bebeğin doğum belgesi

Sudan'da, daha doğmadan Erdoğan adını vermeyi planladıkları bebeğin, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin bertaraf edildiği tarihten 2 gün sonra dünyaya gelmesi, aile bireylerine iki sevinci bir arada yaşattı.

Başkent Hartum'da ikamet eden Nizar Hasan ve ailesi, bebeklerine Erdoğan adını verme kararını nasıl aldıklarını ve halihazırda 3 aylık olan Erdoğan'ın darbe girişiminin başarısızlığa uğratılmasından 2 gün sonra doğması nedeniyle duydukları sevinci AA muhabirine anlattı.

Babası Hasan es-Semai ve kendisinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlık duyduğunu ifade eden Hasan, 2014 yılında evlendiğinde ilk çocuğuna Erdoğan adını koyacağı yönünde babasına söz verdiğini söyledi.

Eşinin ilk olarak ikiz bebeklere hamile kaldığını öğrendiklerinde birine "Recep", diğerine "Erdoğan" ismini vermeyi kararlaştırdıklarını belirten Hasan, "Maalesef ikizler anne karnında öldü. Eşim daha sonra tekrar hamile kaldı. Biz de Erdoğan adını ona verelim dedik." ifadesini kullandı.

Sudanlı Küçük "Erdoğan" Çifte Sevinç Yaşattı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sudanlı Küçük 'Erdoğan' Çifte Sevinç Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement