Şuhut Kaymakamı Görükmez Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Şuhut Kaymakamı Görükmez Açıklaması

Şuhut Kaymakamı Görükmez Açıklaması

"Yatırım için ayrılan arazileri boş boş bekletmek istemiyoruz.

10.07.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şuhut Kaymakamı Ferit Görükmez, Şuhut Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yer tahsisi yaptırdıktan sonra yatırım çalışmalarına uzun süredir başlamayan müteşebbislere ilişkin, "Yer tahsisi yaptırdıktan sonra 3 yıldır hiçbir işlem yapmayan müteşebbisler var. Bunlara Ağustos'a kadar süre tanıdık. Aksi taktirde bu firmalardan yer tahsisi kaldırılacak" dedi.

Organize Sanayi Bölgesi'nde yer tahsisi yaptırdıktan sonra yatırım çalışmalarına uzun süredir başlamayan müteşebbisleri uyardı.

Görükmez, yaptığı açıklamada, yer tahsisi yaptıran firmaların yasal süreç içerisinde yatırım çalışmalarına başlaması gerektiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Yer tahsisi yaptırdıktan sonra 3 yıldır hiçbir işlem yapmayan müteşebbisler var. Bunlara Ağustos'a kadar süre tanıdık. Ağustos'a kadar en azından zemin fizibilitesi yada ÇED raporu hazırlatmalarını istiyoruz. Aksi taktirde bu firmalardan yer tahsisi kaldırılacak. Şuhut Organize Sanayi Bölgesi, Afyonkarahisar'ın en cazip OSB'si haline geldi ve sunduğu avantajlar bakımından bulunduğu çevrenin en iyi OSB'leri arasında. Özellikle doğalgazın da gelecek olması Şuhut OSB'yi daha da kıymetli hale getiriyor. Hali hazırda yer tahsisi yapılan 19 firma bulunuyor. Yeni tahsis talepleri de gelmeye devam ediyor. Bu nedenle yatırım için ayrılan arazileri boş boş bekletmek istemiyoruz. Şuhut OSB'nin bazı caddelerine enerji nakil hattı kurulması çalışmaları da kısa sürede tamamlanacak." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şuhut Kaymakamı Görükmez Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement