Şükran Günü Yemeğinde Babasını Öldürdü - Son Dakika
Dünya

Şükran Günü Yemeğinde Babasını Öldürdü

Akli dengesi bozuk adam yemek tartışması sonucunda anne ve babasını bıçakladı.

02.12.2015 12:19  Güncelleme: 12:26

Amerika'nın Louisiana eyaletine bağlı Gretna şehrinde geçen hafta çarşamba günü meydana gelen olayda Ronald Pritchett (32) Şükran Günü için anne ve babasının ziyaretine geldi. Şükran Günü akşamı restorandan yemek sipariş edildi. Sipariş edilen yemeğe kendisinin dahil edilmediğini öğrenen Ronald sinirlendi ve tartışmaya başladı. Akli dengesi bozuk olan ve ilaç tedavisi altındaki genç adam anne ve babasının üzerine yürüdü. Altı çocuk babası Percival Pritchett (58) ve anne Renta Pritchett korku içinde kendilerini yatak odasına kilitledi.

Kilitli kapıyı tekmeleyerek kıran ve içeri giren Ronald babasını göğsünden defalarca bıçakladı. Sonra annesine dönerek onu da bıçaklayan genç adam babasının Chevrolet marka cipini alarak kendi evinin bulunduğu Mississippi eyaletinin Purvis kentine kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis anne Renta'yı üstü başı kanlar içinde evinin önünde sokakta şoka girmiş bir halde buldu. Baba Percival ve anne Renta hemen hastaneye götürüldü. Talihsiz babanın hastanede öldüğü açıklanırken anne Renta'nın yaralarının ölümcül olmadığı açıklandı.

Saldırganın Purvis'te yaşadığını öğrenen polis evine operasyon düzenledi. Akıl sağlığı yerinde olmayan baba katili Ronald, polis teslim olmayı reddetti. Bunun üzerine köpekli polis timleri eve baskın yaptı. Baskın sırasında köpek ısırıkları sonucu yaralanan Ronald Pritchett yaraları tedavi edildikten sonra ceza evine kondu. İkinci derece cinayetten yargılanacak olan genç adam Lamar kasaba hapishanesinde duruşma gününü bekliyor.


Şükran Günü Yemeğinde Babasını Öldürdü

Son Dakika Dünya Şükran Günü Yemeğinde Babasını Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement