Sulakyur'ta Öğrenciler Selamlaşmanın Önemini Anlattı - Son Dakika
Yerel

Sulakyur'ta Öğrenciler Selamlaşmanın Önemini Anlattı

Sulakyurt ilçesinde öğrencilerin, milli ve manevi kültür değerlerini tanımaları, benimsemeleri, geliştirmeleri ve bu değerlere saygı duymalarını sağlamak ve selamlaşmanın değerinin toplumdaki tüm bireyler tarafından bilinmesini sağlamak amacıyla etkinlik düzenlendi.

07.03.2014 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sulakyurt ilçesinde  öğrencilerin, milli ve manevi kültür değerlerini tanımaları, benimsemeleri, geliştirmeleri ve bu değerlere saygı duymalarını sağlamak ve selamlaşmanın değerinin toplumdaki tüm bireyler tarafından bilinmesini sağlamak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Sulakyurt Hakim Mehmet Çakıroğlu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Mehmet Korkmaz ve Rehberlik Öğretmeni Züleyha Nalçacı, Kaymakam Harun Kazez, Belediye Başkanı Ali Şahin ve esnafı ziyaret ederek selamlaşmanın önemini anlattılar.

Kaymakam Kazez, düzenlenen etkinliğin toplumda önemli bir yeri olan değerlerin yaşatılması adına takdire layık bir davranış olduğunu söyledi.

Öğrencilerin kendisini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kazez, şunları kaydetti.

"Öğrenciler, ilçemizde güzel bir etkinlik başlatarak önemli değerlerimizi bizlere yeniden hatırlatmış oldular. Selamlaşma, kültürümüzün temelini oluşturmaktadır. Bizler toplum olarak diğer kültürlere ve diğer toplumlara göre, selamlaşma, hal hatır sorma açısından daha ilerdeyiz. Bu değeri daha canlı tutmamız gerekir. Selamlaşma saygıyı ifade ettiği gibi bir kültürün de temelidir. Gençlerimizden temennimiz, bu kültürü devam ettirmeleridir." - Kırıkkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sulakyur'ta Öğrenciler Selamlaşmanın Önemini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement