TESK Genel Başkanı Palandöken'den Seba İçin Taziye Mesajı - Son Dakika
Ekonomi

TESK Genel Başkanı Palandöken'den Seba İçin Taziye Mesajı

TESK Genel Başkanı Palandöken\'den Seba İçin Taziye Mesajı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatından derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

14.08.2014 11:38  Güncelleme: 11:52

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın vefatından derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

Palandöken, Seba'nın vefatı dolayısıyla yayımladığı taziye mesajında, Beşiktaş camiasına, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileğinde bulundu.

Beşiktaş'ın yakın tarihine damgasını vuran Seba'nın vefatından duyduğu üzüntüyü ifade eden Palandöken, şunları kaydetti:

"Hayatının tamamını siyah-beyaz olarak yaşayan, gönlünde ve aklında sadece Beşiktaş olan, her daim yol gösterici görevi üstlenen, Beşiktaş camiasının birleştirici unsuru Süleyman Seba'ya rahmet diliyorum. Beşiktaşlı duruşunun duayen temsilcisi Seba, bundan böyle gönüllerimizin bir parçası olarak tüm Beşiktaşlıların içinde yaşayacak. Hatıraları asla akıllardan çıkmayacak. Adı, tüm sporseverlerle birlikte her Beşiktaşlı için gurur duyduğu büyük değer olarak hem gönüllere hem de spor tarihinin sayfalarına altın harflerle yazılacak. Süleyman Seba'nın beyefendi kişiliğinin herkese örnek olmasını diliyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TESK Genel Başkanı Palandöken'den Seba İçin Taziye Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement