Süleymanpaşa'da Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika
Yerel

Süleymanpaşa'da Yaz Kur'an Kursları Başladı

Süleymanpaşa\'da Yaz Kur\'an Kursları Başladı

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yaz döneminde ülke genelinde düzenlediği Yaz Kur’an Kursları Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’da başladı.

23.06.2015 13:49

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yaz döneminde ülke genelinde düzenlediği Yaz Kur'an Kursları Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da başladı.

Süleymanpaşa'da düzenlenen 233 Yaz Kur'an Kursu ile 10 hafta boyunca Kur'an, siyer, ahlak ve ibadet dersleri verilecek. Yaş sınırının olmadığı kurslara herkesin kayıt yaptırılabileceği belirtildi.

Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Süleyman Yeniçeri, Yaz Kur'an Kursları ile çocukların, gençlerin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayıp onlara İslamiyet'in ve Kur'an-ı Kerim'in öğretileceğini belirterek, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Diyanet İşleri Başkanlığı yönergesinde yaz Kur'an Kurslarımız başladı. Kurslarımız 10 hafta sürecek. Yaz Kur'an Kurslarımızda yaş sınırı yok. Küçük büyük herkesi kurslarımıza bekliyoruz. Kurslarımız yeni başladı, kayıtlarımız devam ediyor. Bu yıl 233 kursla Süleymanpaşa'da hizmet vereceğiz. Müftülük tarafından sınav ile seçilen fahri öğreticiler tarafından kurslara gelenlere Kur'an, ilmihal dersleri verilecek. Kur'an dersleri dışında ibadet, siyer ve ahlak dersleri öğretilecek. Kurslara gelenlere ders kitapları, Diyanet İşleri tarafından ücretsiz verilecek. Yaz Kur'an kursları ile çocuklarımızın, gençlerimizin tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlayarak onlara İslamiyet'i ve Kur'an-ı Kerim'i öğretmeye çalışıyoruz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süleymanpaşa'da Yaz Kur'an Kursları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement