Sultangazi'de Toplu Açılış Töreni - Son Dakika
Güncel

Sultangazi'de Toplu Açılış Töreni

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bütün kurumlar el ele vererek, güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, "Büyük özveriyle Türkiye'nin geleceğini yeniden şekillendiriyoruz" dedi.

16.05.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bütün kurumlar el ele vererek, güzel hizmetler yaptıklarını belirterek, "Büyük özveriyle Türkiye'nin geleceğini yeniden şekillendiriyoruz" dedi.

Sultangazi'de toplu açılış törenine katılan Topbaş, Türk milletinin büyük bir medeniyete sahip olduğunu söyledi.

Türkiye'nin ve İstanbul'un hak ettiği yere taşınması için çalıştıklarını anlatan Topbaş, bu uğurda çeşitli zorluklarla karşılaştıklarını ancak büyük gayretle bunların üstesinden gelmeyi başardıklarını aktardı.

Kadir Topbaş, Türkiye'de son yıllarda bambaşka bir dönemin yaşandığını ifade ederek, "Bütün kurumlar el ele vererek, güzel hizmetler yapıyoruz. Büyük özveriyle Türkiye'nin geleceğini yeniden şekillendiriyoruz. Gençlerimize, çocuklarımıza yaşanılabilir bir şehir ve ülke bırakmak için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu yeni bir dirilişin adıdır" diye konuştu.

Milletle aynı duygularla aynı hedeflere yürüdüklerini dile getiren Topbaş, "Yarınlar bizim olacak. Dünyanın ezberini bozan bir Türkiye ve İstanbul'u inşa ediyoruz. Dünyanın her yerinde son yıllarda başardığımız bu atılımdan övgüyle bahsediliyor. Her türlü engellemelere rağmen bu destanı yazmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"73 milyon lira harcandı"

İstanbul Valisi Vasip Şahin de İstanbul halkına daha etkin, verimli, hızlı hizmet verilmesi için çalıştıklarını anlattı.

Açılışı yapılan eserlerin bu bağlamda değerlendirilmesi gerektiğini aktaran Şahin "Bu eserlere 73 milyon lira harcama yapıldı. Bu yapılan harcamaların her kuruşu karşılığında en iyi hizmeti vermek başlıca gayemiz olacaktır. Vatandaşların hayatını kolaylaştırmak, medeniyet seviyesinin üstünde eğitim vermek, 2023 vizyonuna ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sultangazi'de Toplu Açılış Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement