Suluova Belediyesi ile Toki, 3. Etap Konutlar İçin Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Suluova Belediyesi ile Toki, 3. Etap Konutlar İçin Anlaştı

AMASYA (AA) – Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede 3. etap konutların yapılması için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştıklarını bildirdi.

04.09.2015 16:27

AMASYA (AA) – Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, ilçede 3. etap konutların yapılması için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştıklarını bildirdi.

Belediye başkanlığı odasında gerçekleşen TOKİ'ye arsa teslim töreninde açıklamalarda bulunan Üçok, daha önce Pan-Et AŞ'ye ait 71 bin 973 metrekarelik arsayı 8 milyon 500 bin lira bedelle satın aldıklarını, konut yapılmak üzere TOKİ'ye devrini yaptıklarını belirtti.

Arsa tapusunu TOKİ Emlak Şube Müdürü Mustafa Kodaman'a teslim eden Üçok, şöyle konuştu:

"Arsanın satışını gerçekleştirdik ve tapusunu teslim ettik. TOKİ'den ilçemizin altından geçen çevre yolu kenarında yeşil ve sosyal alanları, cami ve okulu olan güzel, nitelikli toplu konut yapılmasını talep ettik. Bu arsada 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde yaklaşık 700 toplu konut yapılacak. Bu arsada TOKİ tarafından ilçemize özgü bir tip projeyle yapılarak nitelikli konut bekleyen vatandaşlarımızın talebine sunulacak. Emeği geçenlere teşekkür ederim."

Kodaman ise TOKİ'nin konut yaparken artık bölgelerin mimarisini ve kültürünü yansıtan projeler uygulamaya başladığını dile getirerek, "Suluova'da da ilçenin mimarisini yansıtan özel bir tip proje çalışması yapılacak. 3 yıl içinde de teslim edileceğini düşünüyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova Belediyesi ile Toki, 3. Etap Konutlar İçin Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement