Suluova'da Şükür ve Afat Kurbanı Programı - Son Dakika
Yerel

Suluova'da Şükür ve Afat Kurbanı Programı

Suluova'da şükür ve afat kurbanı programı düzenlendi.

20.04.2014 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova'da şükür ve afat kurbanı programı düzenlendi.

Dereköy'de köy camisi avlusunda gerçekleştirilen programda konuşan Kaymakam Hayati Taşdan, muhtar Hüseyin Küpçü ve köy halkına teşekkür etti.

"İnşallah emeklerinizin karşılığını yağmurlarla ve bereketlerle almayı Allah nasip eder" diyen Taşdan, "Kurbanlarınızı ve edilen duaları kabul eder. Bizlerle bu güzel ortamı paylaştığınız için ve yemeğinizi paylaştığınız için ayrıca mutluyuz. İnşallah bundan sonra da bolluk ve bereket içinde, huzur ve mutluluk içinde, birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı nasip eder. Allah hayrınızı kabul etsin" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kesilen şükür ve adak kurbanı topluca cami avlusunda yendi. Yağmur ve bereket için, afetten korunmak için dualar edildi ve Şeyh Mustafa türbesi ziyaret edildi.

Programa eski milletvekili Akif Gülle, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Garnizon Komutanı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Mevlüt Akkaya, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, Amasya Şeker Fabrikası Genel Müdürü Selahattin Akbel, olimpiyat şampiyonu güreşçi Mahmut Demir, çok sayıda davetli ve köy halkı katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suluova'da Şükür ve Afat Kurbanı Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement