Sümeyye Erdoğan'ı Hedef Alan İddiaya Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Sümeyye Erdoğan'ı Hedef Alan İddiaya Tepkiler

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik iddialara ilişkin, "Kendi kirli çıkarları için cinsiyetçi yaklaşımlar ortaya koyarak, evrensel değerleri hiçe sayarak bu iftirayı atanları ve destekçilerini bu ülkenin geleceğini inşa eden kadınlar olarak partimiz ve teşkilatlarımız adına kınıyoruz" ifadesini kullandı.

26.08.2015 18:57

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Azize Sibel Gönül, sosyal medyada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a yönelik iddialara ilişkin, "Kendi kirli çıkarları için cinsiyetçi yaklaşımlar ortaya koyarak, evrensel değerleri hiçe sayarak bu iftirayı atanları ve destekçilerini bu ülkenin geleceğini inşa eden kadınlar olarak partimiz ve teşkilatlarımız adına kınıyoruz" ifadesini kullandı.

Gönül, yaptığı yazılı açıklamada, Lazika İslam Emirliği tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlilik teklifinde bulunulduğu yönünde sosyal medyada yer alan iddialara tepki gösterdi.

Milletin bugüne kadar yaşattığı ahlak, erdem ve iyilik ilkelerinin partilerinin siyaset yaparken limanı olduğunu belirten Gönül, "İlkeli siyaset sadece partimizin değil tüm partilerin, sadece ülkemizin değil tüm dünyanın ihtiyacıdır. Ortak değerleri tanımayan, yok sayan ve ahlaksızlığı alışkanlık haline getirmiş birtakım oluşum ve kişiler siyasetin iftiralarla, yalan beyanlarla yapılabileceğini düşünüyorlar. Oysa böylesi kişilerin başarılı olamadığı tarihte görülmektedir" değerlendirmesinde bulundu.

Sümeyye Erdoğan'a atılan, gündemi bir kaç gündür meşgul eden iftiranın kamuoyunda geniş tepkilere yol açtığını vurgulayan Gönül, şunları kaydetti:

"Bu iftira sadece ona değil şahsında insan onuruna atılmıştır. Herkesin düşüncelerini açıklarken ahlak ve nezaket sınırlarında davranmasının öncelikle kendi öz saygısından kaynaklandığı bilinmelidir. Özellikle siyasetçilerin böylesi ucuz hesaplarla sonuç alamayacakları bellidir.

Kendi kirli çıkarları için cinsiyetçi yaklaşımlar ortaya koyarak, evrensel değerleri hiçe sayarak bu iftirayı atanları ve destekçilerini bu ülkenin geleceğini inşa eden kadınlar olarak partimiz ve teşkilatlarımız adına kınıyoruz."

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Sümeyye Erdoğan'ı Hedef Alan İddiaya Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement