Süper Amatör Ligde Derbi Haftası - Son Dakika
Yerel

Süper Amatör Ligde Derbi Haftası

Süper Amatör Ligde Derbi Haftası

Aydın Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen iki ezeli rakip Kuşadası Gençlikspor ile Sökespor Pazar günü Kuşadası’nda karşı karşıya gelecek.

23.10.2014 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Süper Amatör Ligde şampiyonluk hedefleyen iki ezeli rakip Kuşadası Gençlikspor ile Sökespor Pazar günü Kuşadası'nda karşı karşıya gelecek. Bu arada, Kuşadasıspor taraftarları, Pazar günü Sökespor ile oynanacak maça hazırlanıyor.

Kuşadası Özer Türk Stadında Pazar günü Söke Sporla karşılaşacak olan Kuşadası Gençlikspor'a taraftarlardan tam destek geldi. Kuşadası Gençlikspor Taraftarları Derneği başkanı Şevket Keser, Pazar günü oynanacak maçta tüm taraftarlara sürprizler hazırladıklarını ve Ada gençlik taraftar grubuna hediye olarak Kuşadasıspor forma ve atkısı dağıtacaklarını açıkladı. Tüm Kuşadası halkının desteğini görmek istediklerini söyleyen Keser; "Kuşadasıspor Kuşadası'nın öz değeridir. Eski günlerdeki gibi Özer Türk stadyumunun tıklım tıklım dolmasını ümit ediyoruz" dedi.

Pazar günü saat 14.00'da Özer Türk Stadyumunda oynanacak maçta Kuşadası Belediyesi Bandosu da hazır bulunacak. Halkın büyük bir heyecanla beklediği maça ilginin yoğun olması bekleniyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süper Amatör Ligde Derbi Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement