Süphan Anadolu Lisesi Mezuniyet Gecesi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Süphan Anadolu Lisesi Mezuniyet Gecesi Düzenledi

Süphan Anadolu Lisesi Mezuniyet Gecesi Düzenledi

Muş’un Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerin mezuniyet gecesine okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

26.05.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerin mezuniyet gecesine okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

Okulun halı sahasında düzenledikleri gecede öğrenci ve öğretmenler bir araya gelerek eğlendi. Okul müdürü Ünal Soysal, mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek aynı sevinci üniversiteden mezun olduklarında da yaşamaları dileğinde bulundu. Dört yıllık eğitim hayatlarının son günlerini yaşayan Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerinin heyecanlı ve tatlı telaşlarına sahne olan program mezuniyet belgelerini programa katılan okul idarecileri ve öğretmenler tarafından aldılar. Öğrenciler okuldan mezun olmaları anısına giydikleri kepleri havaya atarak geceyi ölümsüzleştirdiler.

Gece daha sonra canlı müzik eşliğinde çekilen halaylar ve oyun havalarıyla devam etti. Malazgirt Süphan Anadolu Lisesi'nde düzenlenen mezuniyet gecesine ve kep atma törenine katılan öğrenciler düzenlenen organizasyondan memnuniyetlerini ifade ederek emeği geçen okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ettiler. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Süphan Anadolu Lisesi Mezuniyet Gecesi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement