Şüpheli Paketten Seyyar Gardrop Çıktı - Son Dakika
Güncel

Şüpheli Paketten Seyyar Gardrop Çıktı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde köprülü kavşak üzerinde bulunan şüpheli paket bomba imha uzmanları tarafından fünyeyle patlatıldı.

12.10.2014 08:44

Kdz. Ereğli ilçesinde saat 20.00 sıralarında Devrek yol ayrımındaki köprülü kavşak üzerinde bir vatandaş şüpheli paket ihbarında bulundu. Gelen ihbar üzerine şüphelin paketin olduğu yere gelen polis ekipleri yolu çift taraflı olarak trafiğe kapatarak bölgeyi emniyet şeridi içerisine aldı. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen bomba imha uzmanları şüpheli paketi fünye yardımı ile patlattı. Daha sonra yapılan incelemede ise şüpheli paketin seyyar gardırop olduğu anlaşıldı.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptığı sırada elektrik kurumunda görevli iki kişi gelerek, şüpheli paketi kendilerinin yol ortasında kaza olmasın diye alarak yol kenarına koyduklarını söyledi. Elektrik kurumunda çalışan Mehmet Oğuz, “Bu gardırop yolun ortasındaydı. Arabalar kaza yağmasın diye biz kenara koyduk. Kamyonun üzerinden düştü. Aşağıda sordum. Dedim ki zabıtalara 'Bu yolu neden kestiler?' Yukarıda gardırop için mi kestiler diye soracaktım. Emniyet için dediler. Bizde aşağıdan bastık gittik. Hatta arkadaşa da gardırop için kesildiğini söyledim" dedi.

Polis ekipleri elektrik kurumu çalışanların kimlik ve iletişim bilgilerini aldıktan sonra yaklaşık 2,5 saat boyunca kapalı kalan yolu çift yönlü olarak yeniden trafiğe açtı.

VEDAT KILIÇ 

Şüpheli Paketten Seyyar Gardrop Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şüpheli Paketten Seyyar Gardrop Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement