Suriye'den Atılan 3 Mermi Kilis'e Düştü - Son Dakika
Güncel

Suriye'den Atılan 3 Mermi Kilis'e Düştü

Suriye\'den Atılan 3 Mermi Kilis\'e Düştü

Kilis'e, 24 gün aradan sonra Suriye'den ateşlenen 3 roket mermisinin hedefi oldu. Roket mermileri boş araziye düştü.

31.05.2016 10:34  Güncelleme: 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabah saatlerinde IŞİD kontrolündeki Suriye'nin Cerablus kentinden art arda ateşlenen 3 adet roket mermisi Kilis'e düştü. Art arda düşen roket mermileri nedeniyle ölen ya da yaralanan olmadı.

KARAKOL YAKININA DÜŞTÜ

Roketlerden ikisi Yüksektepe Hudut Karakolu yakınlarındaki boş alana diğeri ise İnanlı köyü ile Kilis arasındaki bir zeytin bahçesine isabet etti.

BÖLGEDE GENİŞ TEDBİRLER ALINDI

Olayın ardından çok sayıda ambulans, polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edilirken, bölgede geniş güvenlik tedbirleri alındı.

PARÇALAR EMNİYET'E GÖTÜRÜLDÜ

Kimsenin yaralanmadığı patlamalarda, zeytin bahçesi yakınındaki bir bağevinin duvarında hasar oluştu ve bölgeye sevk edilen ekipler, inceleme yaparak roket mermisine ait parçaları imha etmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

IŞİD MEVZİLERİ ATEŞ ALTINA ALINDI

Kentte tedirginliğe yol açan patlama sonrası sınırda konuşlu birlikler, roketlerin atıldığı IŞİD denetimindeki bölgeleri Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryası ile ateş altına aldı.

8'İ SURİYELİ 21 KİŞİ ÖLDÜ

Geçen Ocak ayından bu güne kadar Suriye'de IŞİD denetimindeki bölgelerden atılan onlarca katyuşa roketatar mermisi Kilis kent merkezine düştü. Patlamalarda 8'i Suriyeli 21 kişi öldü, 70'ten fazla kişi de yaralandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Suriye'den Atılan 3 Mermi Kilis'e Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • CİĞER: iyi olmuş. 2 2 Yanıtla

Advertisement