Suriyeli Çocuklar Süs Havuzlarında Serinlemeye Çalışıyor - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Çocuklar Süs Havuzlarında Serinlemeye Çalışıyor

Suriyeli Çocuklar Süs Havuzlarında Serinlemeye Çalışıyor

Edirne’de sıcaktan bunalan Suriyeli çocuklar, tehlikelere ve uyarılara aldırış etmeden süs havuzlarında serinlemeye çalışıyor.

03.07.2015 15:49

Edirne'de sıcaktan bunalan Suriyeli çocuklar, tehlikelere ve uyarılara aldırış etmeden süs havuzlarında serinlemeye çalışıyor.

Ülkelerinde yaşanan iç savaş ve ekonomik nedenlerden dolayı Türkiye'ye sığınan Suriyeli aileler, ülkenin çeşitli kentlerine hızla göç etmeye devam ediyor. Edirne'de bulunan Suriye ve Pakistan uyruklu ailelerin çocukları, sıcak havadan bunalınca kent merkezindeki süs havuzlarına akın ediyor. Tarihi Selimiye ve Ulu Camii karşısında bulunan süs havuzuna giren Suriyeli çocuklar ve Pakistanlı gençler, havuzda bulunan elektrik akımına ya da havuz suyundan kaynaklanabilecek hastalıklara aldırış etmeden serinlemeye çalışıyor. Türkçe bilmedikleri için çevredeki vatandaşların uyarılarını da anlamayan Suriyeli çocuklar, bir süre korkarak bölgeden uzaklaşsa da yeniden gelerek ölüm tehlikesinden habersiz süs havuzunda yüzerek eğlenmeye devam ediyor. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Çocuklar Süs Havuzlarında Serinlemeye Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement