Adana'da Suriyeli Hırsız İki Bisikleti Birden Çaldı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Suriyeli Hırsız İki Bisikleti Birden Çaldı

Adana\'da Suriyeli Hırsız İki Bisikleti Birden Çaldı

Adana'da atık kağıt toplayan Suriyeli, apartmanın bahçesinde bulunan iki bisikleti çaldı.

23.08.2014 10:14  Güncelleme: 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da atık kağıt toplayan bir Suriyeli, apartmanın bahçesinde bulunan iki bisikleti çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye'deki iç savaştan kaçan ve Adana'ya gelen 19 yaşındaki Muhammed Imbayyıd, atık kağıt toplayarak ekmek parası kazanmaya başladı. Çöpten atık kağıt toplayan Suriyeli genç, apartmanın bahçesinde bir süre gezdi. Zanlı, bahçede gördüğü iki bisikleti önce arabasının yanına götürdü. Bir süre sonra ise iki bisikleti atık kağıt topladığı aracına koyarak evin önünden uzaklaştı. Bu anlar apartmanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bisikletleri çalınan İbrahim Baydoğan (47) bahçede çocuklarının bisikletlerini görmeyince polise haber verdi. Polis güvenlik kamerası incelemesi yaptığında hırsızlığı Suriyeli gencin yaptığını belirledi. Bunun üzerine Imbayyıd, atık kağıt topladığı yerlere yapılan operasyonda yakalandı. Emniyette işlemleri yapılan zanlı adliyeye sevk edildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da Suriyeli Hırsız İki Bisikleti Birden Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement