Suriyeli Kız, Yabani Bitkiler Yiyerek İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Kız, Yabani Bitkiler Yiyerek İntihar Etti

Adana’da ailesinden tarlada çalışması için baskı gördüğü iddia edilen 16 yaşındaki Suriyeli kız, topladığı yabani bitkileri yedikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.

28.04.2015 15:18

Adana'da ailesinden tarlada çalışması için baskı gördüğü iddia edilen 16 yaşındaki Suriyeli kız, topladığı yabani bitkileri yedikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti.

Suriyeli Hacı ailesi, ülkelerindeki iç savaştan kaçtıktan sonra Yüreğir ilçesi Yakapınar Vayvaylı Mahallesi'ne çadır kurarak burada yaşamaya başladı. 8 çocuklu ailenin 16 yaşındaki kızları Dersim Hacı, iddiaya göre babasına tarlada çalışmak istemediğini söyledi. Ancak genç kız ailesinden tarlada çalışması konusunda baskı görmeye başladı. Dün sabah ailesi ile birlikte çalışmaya giden Dersim Hacı, tarlada tek başına çalıştığı sırada birçok yabani bitki toplayıp yedi. Ailesine bir şey söylemeden çalışmaya devam eden genç kız, sabah erken saatlerde fenalaştı. Minibüsle Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hacı, hayatını kaybetti.

Genç kızın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Kız, Yabani Bitkiler Yiyerek İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement