Suriyeli Uyruklu Aile Sobadan Zehirlendi: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Suriyeli Uyruklu Aile Sobadan Zehirlendi: 1 Ölü

Suriyeli Uyruklu Aile Sobadan Zehirlendi: 1 Ölü

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, Suriyeli ailenin kaldığı evde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından 5 kişi zehirlendi.

17.02.2015 13:19

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, Suriyeli ailenin kaldığı evde sobadan çıkan karbonmonoksit gazından 5 kişi zehirlendi. Olayda, 3 çocuk annesi 25 yaşındaki Fatıma Kabıl hayatını kaybetti.

Olay, Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 25 yaşındaki Fatıma Kabıl gece sobaya kömür atarak üç çocuğu ve eşi Mustafa Kabıl ile birlikte uykuya daldı. Sabah karın ve baş ağrısı ile uyanan Mustafa Kabıl, eşi ve iki çocuğunun baygın halde yattığını gördü. Alt kattaki komşularından yardım istemesi üzerine olay yerine çağrılan ambulans ekipleri 25 yaşındaki Fatıma Kabıl'ın öldüğünü belirledi.

Gazdan zehirlenen 3 çocuk ise tedavi için Çorlu Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın yaptığı incelemelerin ardından Kabıl'ın cenazesi Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Suriyeli Uyruklu Aile Sobadan Zehirlendi: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement