Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Yerel

Suruç'taki Terör Saldırısı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında yaralanan 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Devrim Gündüz, Sağlık Bakanlığının hava ambulansıyla Şanlıurfa'dan Kocaeli'ye getirildi Şanlıurfa'daki özel bir hastanede tedavisi süren Aydın, tedavisinin memleketinde sündürülmesi için Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesine nakledildi.

24.07.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısında yaralanan 18 yaşındaki üniversite öğrencisi Devrim Gündüz,  Sağlık Bakanlığının hava ambulansıyla Şanlıurfa'dan Kocaeli'ye getirildi

Şanlıurfa'daki özel bir hastanede tedavisi süren Aydın, tedavisinin memleketinde sündürülmesi için Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesine nakledildi.

Ege Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Gündüz'ün sol bacağında ve kalçasında kırık olduğu, bir böbreği ile dalağının da alındığını öğrenildi.

Baba Aydın Gündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun hayati tehlikeyi atlattığını belirterek, yoğun bakımda tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'dan ambulans uçakla oğlunun Kocaeli'ye getirildiğini ifade eden Gündüz, "Bütün Şanlıurfa halkına, sağlık personeline, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'a, KOÜ'deki hocalarımıza yardımları için teşekkür ederim" diye konuştu.

Gündüz, "Oğlum yaşadığı için şükrediyorum, buna kim katkı sunduysa teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement