Sürücüyü Allah Korudu - Son Dakika
Güncel

Sürücüyü Allah Korudu

Sürücüyü Allah Korudu

Bilecik’te metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak duran traktörün sürücüsü, kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

30.09.2015 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te metrelerce sürüklendikten sonra takla atarak duran traktörün sürücüsü, kazadan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Alınan bilgilere göre, Şenol Alataş yönetimindeki 11 AB 917 resmi plakalı traktör, merkez Hürriyet Mahallesi Dumlupınar 4. Sokak üzerinde dik bayırdan aşağı doğru inerken şoförün frene basmasına rağmen römorkunun yüklü olması sebebiyle kaymaya başladı. Yaklaşık 20 metre rampa aşağı kayan traktör daha sonra yan yatarak durabildi. Bu sırada burnu bile kanamadan traktörden çıkan Şenol Alataş, tedbir amaçlı olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından kontrol edildi.

Bilecik Orman İşletme Müdürlüğü ait olduğu bildirilen traktör şoförü Şenol Alataş, bayır aşağı doğru inerken frene bastığı ve traktörün kayarak aşağı doğru indiğini belirterek, "Frenleri tutamadığı için değil de rampa çok dik olduğu için araç kaydı. Römorkta biraz yüklüydü, çok şükür yara almadan kurtulduk" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sürücüyü Allah Korudu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement