Sürüklenen Dubadaki 2 Kişi 6 Gündür Kayıp - Son Dakika
Güncel

Sürüklenen Dubadaki 2 Kişi 6 Gündür Kayıp

Sürüklenen Dubadaki 2 Kişi 6 Gündür Kayıp

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, 6 gün önce üzerinde uyudukları dubanın halatının kopup açık denize sürüklenmesiyle kaybolan Çınar Gürses ve arkadaşı Serdar Yalçın'dan hala haber ALINAMADI.

13.07.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme İlçesi'nde, 6 gün önce üzerinde uyudukları dubanın halatının kopup açık denize sürüklenmesiyle kaybolan Çınar Gürses ve arkadaşı Serdar Yalçın'dan hala haber ALINAMADI.

Çeşme Alaçatı'daki bir beach club'ta barmenlik yapan 35 yaşındaki Çınar Gürses ile kendisini ziyaret için İstanbul'dan gelen arkadaşı 32 yaşındaki Serdar Yalçın, 7 Temmuz Perşembe günü öğle saatlerinde denize girdi. Plajda kıyıya bağlı dubanın üzerine çıkan iki arkadaş, burada uyuyakaldı. İddiaya göre kıyıdaki duba, halatlardan kurtulup, açık denize sürüklendi. Bir süre sonra uyanan iki arkadaştan Çınar Gürses, kıyıdaki arkadaşlarını cep telefonuyla arayıp yardım istedi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'na haber verilmesiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Ancak havadan ve denizden yapılan aramalara karşın iki arkadaşa altı gün geçmesine rağmen ulaşılamadı.

Öte yandan, Alaçatı'nın güneydoğusunda kalan Sisam Adası'nda kıyıya vuran erkek cesedinin ise aranan kişilerle bir ilgisinin olmadığı öğrenildi.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sürüklenen Dubadaki 2 Kişi 6 Gündür Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement