Suşehri'nde Yeni Yapılan Cami İbadete Açıldı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'nde Yeni Yapılan Cami İbadete Açıldı

Suşehri\'nde Yeni Yapılan Cami İbadete Açıldı

Suşehri ilçesi Arpacı köyünde yaptırılan yeni cami ibadete açıldı.

03.08.2014 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri ilçesi Arpacı köyünde yaptırılan yeni cami ibadete açıldı.

İlçeye bağlı Arpacı köyü camisinin heyelanlı bölgede olması nedeniyle 2 yıl önce çalışmalara başlayan Arpacı köylüleri, köylerine yeni bir cami yaptırmak için harekete geçtiler. İstanbul'da bulunan köylüleri ve köyde yaşayanlar ile birlikte işbirliği içerisinde 2013 yılı Nisan ayı içerisinde caminin inşaatını başlatan köylüler, 400 kişinin ibadet edebileceği camiyi 17 ay gibi kısa sürede tamamladılar.

Caminin açılış programına katılan AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, köylerin birlik ve beraberlik içerisinde olduğu süre içerisinde güzel hizmetler yapmaya başlandığını söyledi.

Köylere devlet ve vatandaş işbirliği içerisinde güzel hizmetler yapıldığına işaret eden Turan, "Köylerimize, devletimiz tarafından alt yapısı, yolları ve buna benzer birçok yatırımları yapılıyor. Bununla birlikte diğer çalışmaları ise köylülerimiz el birliği içerisinde yapılıyor. Artık köylerimizin şehirlerden bir farkı kalmıyor. 12 yıl öncesine kadar hizmetten mahrum kalan köylerimiz AK Parti iktidarı döneminde artık daha modern hale geliyor" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ise birlik ve beraberliğin her zaman güçlü olduğu yerlerde güzel hizmetlerin yapıldığını ifade etti.

İlçe Müftüsü Bekir Civriz tarafından yapılan duanın ardından caminin açılışı gerçekleştirildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Yeni Yapılan Cami İbadete Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement