Suşehri'ne Sentetik Çim Saha Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Suşehri'ne Sentetik Çim Saha Yapıldı

Suşehri\'ne Sentetik Çim Saha Yapıldı

Suşehri Belediyesi tarafından, ilçeye sentetik çim saha yapıldı.

05.08.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri Belediyesi tarafından, ilçeye sentetik çim saha yapıldı.

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında alınan destekle Taşköprü Mahallesi'nde Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin bahçesine yapılan sentetik çim sahada incelemelerde bulunan AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, gençlerin boş zamanlarını iyi geçirmeleri için sportif faaliyet alanlarının artırılması gerektiğini söyledi.

AK Parti iktidarının sportif faaliyetlere önem verdiğini ifade eden Turan, "Suşehri bu konuda diğer ilçelere göre çok şanslı özellikle gençlerimizin gidebileceği spor alanları mevcut. Belediyemiz tarafından SODES kapsamında yapılan sentetik çim saha ile sportif alanlara bir yenisi daha eklenmiş bulunmaktadır. Gençlerimizin kahve köşelerinde oturmalarını istemiyoruz. Boş zamanlarda bu spor tesislerinden faydalanmalarını istiyoruz. Özellikle AK Parti iktidarımızın 12 yıllık döneminde gençlere yönelik sportif alanlara büyük önem veriyoruz" dedi.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ise, Suşehri Belediyesi tarafından SODES kapsamında hibe olarak yaptırılan sentetik çim sahanın 50 metre uzunluğunda, 28 metre genişliğinde olduğunu söyledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'ne Sentetik Çim Saha Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement