Susuzluk Erkekleri Eşlerinden Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Susuzluk Erkekleri Eşlerinden Ayırdı

Susuzluk Erkekleri Eşlerinden Ayırdı

Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı Tepeoba köyünde günlerdir yaşanan susuzluk problemi köylüyü isyan ettirdi.

20.02.2014 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir’in Havran ilçesine bağlı Tepeoba köyünde günlerdir yaşanan susuzluk problemi köylüyü isyan ettirirken, bir vatandaş, "Bir haftadır köyümüzde su yok. Eşimle ayrı odalarda yatmaya başladık" dedi.

Tebeoba sakinleri susuzluktan perişan olduklarını belirtirken, Beyazıt Bıçkıcı isimli köy sakini, "Köyümüzde bir haftadır su sıkıntısı var. Tuvalet ihtiyacımızı bayırlarda giderir hale geldik. Vücudumuzda yaralar oluştu, mikrop kapmaktan korkuyoruz. Evimde eşimle huzursuzuz. 15 kilometre olan Havran ilçe merkezinden taşıma su ile evimizin ihtiyacını karşılıyoruz. Dereden eşek ya da motosikletlerle su taşıyoruz” dedi.

Rıza Kaçar ise, "Bir haftadır köyümüzde su yok. Eşimle ayrı odalarda yatmaya başladık. 300 nüfuslu köyümüzde suyumuz dağdan geliyor ve bize yetiyor ancak şu anda su niçin gelmiyor bilmiyoruz. Yetkililerin bizim sesimizi duymasını istiyoruz. Ne olur bize yardımcı olsunlar” diye dert yandı.

Tepeoba köyü muhtarı Cavit Sarı ise, “Köyümüzde bahsedildiği gibi bir hafta değil, iki gündür su kesintisi var. Sebebi ise ana hattın bazı yerlerinde patlaklar olması. Hattın bakımını yapıyoruz. Bugün öğleden sonra onarımın tamamlanmasını hedefliyoruz. Köy halkımızın içi rahat etsin. Bazen büyük şehirlerde bile su problemi oluyor. İnsan yapısı, her işte zaman içinde arıza olabilir” diyerek suyun bugün itibarı ile evlerden akacağını söyledi.

BEKİR TERZİOĞLU

BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Susuzluk Erkekleri Eşlerinden Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement