SÜTAŞ 3. Fabrikasını Bingöl'e Kuracak - Son Dakika
Güncel

SÜTAŞ 3. Fabrikasını Bingöl'e Kuracak

3. SÜTAŞ fabrikasını Bingöl'e açmak için gelen SÜTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Ulukaya ve beraberindeki heyet Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'yi makamında ziyaret etti.

13.09.2014 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'ın destekleri sonucu Bingöl'e yatırım kararı alan Türkiye'nin en önemli süt ve süt ürünü üreticisi SÜTAŞ yönetimi çalışmalar kapsamında Bingöl'e geldi. SÜTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Ulukaya ve beraberindeki heyet ile Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz'ın danışmanı Cihan Kaygalak, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi'yi makamında ziyaret etti.

SÜTAŞ'ın 3. fabrikasını Bingöl'e kuracağını ifade eden SÜTAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Ulukaya, "SÜTAŞ Entegre Sütçülük Projesi ( Süt Fabrikası, Yem Fabrikası, Uygulamalı Eğitim Çiftliği ve Okulu, Damızlık Süt Sığırcılığı İşletmesi, Biyoenerji İşletmesi)'nin 3. ayağını nasip olursa Bingöl'de gerçekleştirecek. Bu amaçla hem Sayın Valimizi ziyaret edip bürokratlarımızla işimizin esaslarını görüşelim dedik, hem de biraz gecikmeli de olsa değerli başkanımıza yeni görevinde başarılar dileğimizi iletmek amacıyla geldik. Başkanımıza görevlerinde başarılar diliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Uzun süredir Bingöllülerin SÜTAŞ yatırımını beklediklerini dile getiren Başkan Barakazi, "SÜTAŞ 3. yer olarak Bingöl'ü seçtiği için kendilerine teşekkür ediyoruz. Uzun süredir Bingöllüler olarak bu yatırımı bekliyorduk. Ayrıca nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnşaallah Bingöl'e olacak katkıları dolayısıyla biz gelecekte daha güzel şeyler yaparız diye ümit ediyorum. Sürece ivme kazanmasından dolayı SÜTAŞ'a teşekkür ediyoruz. SÜTAŞ'ın ilimizin kalkınmasında önemli bir katkı sağlayacağı düşüncesiyle hepimize hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SÜTAŞ 3. Fabrikasını Bingöl'e Kuracak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement