TÜRKMEN HEMŞEHRİ DERNEKLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR - Son Dakika
Güncel

TÜRKMEN HEMŞEHRİ DERNEKLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

TÜRKMEN HEMŞEHRİ DERNEKLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

30 Mart Yerel Seçim Maratonuna soluk almaksızın devam eden Ak Parti Üsküdar İlçe Teşkilatı 9 Mart günü de birçok dernekle bir araya geldi. Dernek ziyaretlerinde parti teşkilat yetkililerine, Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de eşlik etti.

13.03.2014 17:21  Güncelleme: 17:18

Yoğun programında önce Kalkandere Vakfı Derneği sonrasında ise Güneysu Derneği üyelerini ziyaret edip koyu bir sohbet gerçekleştiren Hilmi Türkmen dernek sakinlerinin dilek ve şikayetlerine de kulak verdi.

“Derneklerimiz Üsküdar’da yaşayan vatandaşlarımıza ulaşabilmek, onların dertlerine derman olabilmek adına bizlere her daim yardımcı olmuş merkezlerdir. Kapısını çaldığımız her dernekte güler yüz ve hayır duasıyla karşılaşıyoruz. Samimiyetlerini ve desteklerini esirgemeyen hemşehri derneklerimize ve değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Bu seçim maratonunda sizlerin desteği ve dualarıyla zafer madalyasını boynumuza takarak çıkacağız inşallah. “ sözleriyle düşüncelerini dile getiren Türkmen daha sonra seçim kapsamında oluşturulan programına kaldığı yerden devam etti.


 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel TÜRKMEN HEMŞEHRİ DERNEKLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement