TAB Gıda 2014'te de Ödüllere Doymadı! - Son Dakika
Güncel

TAB Gıda 2014'te de Ödüllere Doymadı!

2014 yılını birçok yenilikle kapatan TAB Gıda, başarılarını aldığı ödüllerle pekiştiriyor.

16.01.2015 10:18

Üstün hizmet kalitesi ve müşterileriyle kurduğu sıcak ve samimi iletişim ile ürün yelpazesini her yıl yenileyen TAB Gıda, başarılarını aldığı ödüllerle pekiştiriyor. Burger King restoran zincirleri ile 2014 yılında yurtiçi ve yurtdışında hızlı büyüyen TAB Gıda, 2014 Peramoda ödül töreninde yılın "En başarılı hızlı servis restoran zinciri" ödülüne layık görüldü. Burger King restoran zincirleri ile Alışveriş Merkezi ve Yatırımcılar Derneği tarafından "En iyi restoran" ödülü ile birlikte Armada Alışveriş ve İş Merkezi tarafından da ''1 Numaralı Markalar – 2014" ödülünü alan TAB Gıda, 2011, 2013 ve 2014'de Mediacat ve Ipsos KMG araştırması sonucu Fast-Food kategorisinde " Türkiye'nin En Samimi Markası" da seçilerek başarısını kanıtladı.

TAB Gıda, 2014 yılında Louisiana Mutfağı'nın eşsiz tavuk lezzetlerini geniş kitlelere tanıtan Popeyes restoran zincirleri ve fark yaratan pazarlama çalışmaları ve kampanyaları ile Popeyes® Louisiana Kitchen tarafından "Fark yaratan marka" küresel ödülünün de sahibi oldu.

Nefis İtalyan lezzetlerini sunduğu Sbarro restoranlarında ise Çocuk Aktivitesi ile 12.000'den fazla çocuğu restoranlarında ağırlayan TAB Gıda, geleceğin şeflerini eğlendirirken lezzetleriyle buluşturdu. Sbarro Çocuk Aktivitesi kapsamında Bursa Setbaşı Sbarro restoranında Nehir Turan İlkokulu öğrencilerini ağırlayan TAB Gıda, küçük misafirlerine pizza şölenine dönüşecek bir deneyim yaşattı. Nehir Turan İlkokulu öğrencileri, doyurucu Sbarro lezzetlerini tadarken eğlenceli zaman geçirdikleri Bursa Setbaşı restoranını unutmadı ve Bursa Yıldırım Belediyesi Başkanı İsmail Haki Edepali'nin de katıldığı etkinlikte teşekkür plaketi verdi.

Yapmış olduğu çeşitli yardımlar ile adından söz ettiren TAB Gıda, son olarak TSK Mehmetçik Vakfı'na yapılan yardımlarından ötürü altın plaket ile onurlandırıldı. Anlamlı plaket, TAB Gıda'nın da içinde yer aldığı ATA Holding'in kurucusu merhum Ertuğrul Kurdoğlu adına, TAB Gıda Genel Müdürü Sayın Caner Dikici'ye takdim edildi.

Firma 2014'ü yeniliklerle kapattı

2014 yılını birçok yenilikle kapatan TAB Gıda, Burger King ile bu yıl içerisinde yaklaşık 600 restorana ulaştı. Diğer taraftan Sbarro ve Popeyes ile 2014 yılında 100. restoranlarının açılışını gerçekleştirdi. Usta Dönerci markasıyla da hızlı servis restoran zincirleri sektöründe en doğru ve en uygun ürünü, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile bütünleştirerek tüketicilere sunan TAB Gıda, Usta Dönerci markasını önümüzdeki 5 yıl içinde yaklaşık 30 milyon dolar civarında yatırım yaparak 200 restoranın üzerine çıkarmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TAB Gıda 2014'te de Ödüllere Doymadı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement