Tader'den Yoksullara Ramazan Yardımı - Son Dakika
Yerel

Tader'den Yoksullara Ramazan Yardımı

Tader\'den Yoksullara Ramazan Yardımı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet sürdüren Tayuzak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TADER) tarafında yoksul ailelere Ramazan yardımı yapıldı.

05.07.2014 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet sürdüren Tayuzak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TADER) tarafında yoksul ailelere Ramazan yardımı yapıldı.

Silvan ilçesinde yaşayan Tayuzak aile bireyleri tarafından kurulan Tayuzak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TADER) Şubat 2014 tarihinde faaliyetine başladı. Silvan ilçesinde yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerini destek olan TADER Ramazan ayı nedeniyle 150 yetim aileye gıda yardımı yaptı.

Ramazan ayı nedeniyle gıda ve giyecek yardımlarıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı amaçladıklarını belirten TADER Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Tayuzak, 150 aileye giyecek ve gıda yardımı yaptıklarını belirtti. Tayuzak, "Derneğimiz 2014 yılının Şubat ayında resmen hizmet vermeye başladı. 2 ay gibi kısa bir sürede 150'ye yakın ihtiyaç sahibi aileye ulaştık. Kendi bütçemizle topladığımız yardımları insanlarımıza ulaştırarak hayır dualarını almamız bizim için en büyük kazanımdır. Kuruluş amacımız Silvan'da yardıma muhtaç ailelere ulaşıp bir nebze de olsa onlara yaşamsal yardımlarda bulunmaktır. Yardım ve desteklerimize gücümüz oranında yapmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızın hayır duaları bizler için yeterlidir. Çok çeşitli yardımlarımız oluyor insanlarımıza. Bir hayırsever tarafında bağışlanan evin tadilatı yapılarak ihtiyaç sahibine teslim ettik. 34 yetim ailenin giyim ve gıda gibi ihtiyaçları karşılandık. Bu ve benzer birçok yardımlarımız devam ediyor. Yaptığımız saha araştırmasıyla ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerini belirleyip onlara ulaşıyoruz. Derneğimiz üzerinden hayır yapmak isteyen hayırseverlerin bize ulaşmaları yeterlidir" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tader'den Yoksullara Ramazan Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement