TADER Yine Yoksulun Yanında - Son Dakika
Yerel

TADER Yine Yoksulun Yanında

TADER Yine Yoksulun Yanında

Kurulduğu günden bu yana birçok aileye yardım ulaştıran TADER, yine ekonomik durumu elverişli olmayan ailelere yardımlarda bulundu.

05.12.2014 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yılın şubat Ayında kurulan kısa adı TADER olan, Tayuzak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde bugüne kadar yaklaşık iki yüz yirmi Aileye, muhtelif yardımlarda bulundu.

Ailemiz ve Arkadaş Çevremizle Bu Derneği Kurduk

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde faaliyet gösteren ve Mehmet Turgut Tayuzak tarafından kurulan Tayuzak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (TADER), ilçede ekonomik durumu elverişli olmayan ailelere yardım etmeye devam ediyor. İhtiyaç sahiplerine giyim, gıda ve ev eşyası yardımları yapan TADER, yardımlaşma konusunda vatandaşları bilinçlendirmeye başladı. Açıklamalarda bulunan TADER Başkanı Mehmet Turgut Tayuzak şunları söyledi:

"Amacımız Silvan'da yardıma muhtaç ailelere ulaşarak, bir nebze de olsa onlara yaşamsal yardımlarda bulunmak. Yardım ve desteklerimize gücümüz oranında yapmaya devam edeceğiz. İnsanlarımızın hayır duaları bizler için yeterlidir. Çok çeşitli yardımlarımız oluyor insanlarımıza. Bir hayırsever tarafından ihtiyaç sahibi aileye bağışlanan evin tadilatı için gerekli olan kum ve çimentoyu da ihtiyaç sahibine teslim ettik. Ayrıca, birçok yetim ailenin giyim ve gıda gibi ihtiyaçları karşıladık. Bu ve benzer birçok yardımlarımız devam ediyor. Yaptığımız saha araştırmasıyla ilçemizdeki ihtiyaç sahiplerini belirleyip onlara ulaşıyoruz. Şuana kadar kendi bütçemiz ile yaptığımız yardımları vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık, fakat bizim bütçemiz Silvan'daki tüm ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmemize yetmiyor, derneğimiz üzerinden hayır yapmak isteyen hayırseverlerin bize ulaşmaları daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşmamızı sağlayacaktır" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel TADER Yine Yoksulun Yanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement