Takdir ve Teşekkür Alan Öğrencilere Ücretsiz Tıraş - Son Dakika
Güncel

Takdir ve Teşekkür Alan Öğrencilere Ücretsiz Tıraş

Görüntü Dökümü : Öğrencilerin takdir ve teşekkür belgeleriyle kuaföre gelmesi – Öğrencilerin tıraş edilmesi – Kuaför Serdar Ulutaş'ın konuşması – Öğrence Muhsin Aslan'ın konuşması Öğrenci Muhammed Berat Ataç'ın konuşması Takdir ve teşekkür alan öğrencilere ücretsiz tıraş Mardin'in Kızıltepe ilçesinde erkek kuaförü Ulutaş, karne gününde takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri bedava tıraş etti.

22.01.2016 20:51

Görüntü Dökümü :

Öğrencilerin takdir ve teşekkür belgeleriyle kuaföre gelmesi

– Öğrencilerin tıraş edilmesi

Kuaför Serdar Ulutaş'ın konuşması

– Öğrence Muhsin Aslan'ın konuşması

Öğrenci Muhammed Berat Ataç'ın konuşması Takdir ve teşekkür alan öğrencilere ücretsiz tıraş

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde erkek kuaförü Ulutaş, karne gününde takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri bedava tıraş etti.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde 26 yıllık erkek kuaförü Serdar Ulutaş, karne gününde takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri bedava tıraş etti.

Kilise Caddesinde kuaför dükkanı olan Ulutaş, öğrenciye ve eğitime katkı sunmak istediğini söyledi.

Dünden beri öğrencileri haberdar etmek için dükkanın camına afiş astığını sosyal medya hesabında bunu paylaştığını belirten Ulutaş şöyle konuştu:

"26 yıldır bu meslek içerisindeyim. Kızıltepe'de bu mesleği icra ettiriyoruz bu yıl eğitime destekte bulunmak için başarılı öğrencilere destekte bulunmaya çalıştık. Sabahtan beri karnelerini alan takdir ve teşekkür belgesiyle buraya gelen arkadaşlarımızı yakışıklı yapıyoruz güzelleştiriyoruz. Başarısına başarı katmaya çalışıyoruz. Umarım öğrencilerimiz daha başarılı olur ve diğer meslektaşlarımıza da örnek bir davranış olur."

İbrahim Özmen İmam Hatip Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Muhsin Aslan ise, Takdir belgesini aldıktan sonra bedava tıraş olmak için buraya geldiğini bu uygulamayı beğendiğini ve memnun olduğunu söyledi.

İpekyolu İlkokulu öğrencisi Muhammed Berat Ataç da, tıraş olduktan sonra bir ücret ödemediğini belirterek "Bu uygulamadan dolayı memnun oldum. Karnemdeki notlarım hepsi 5'tir Mardin ikincisi oldum ve başarı belgesi aldım" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Takdir ve Teşekkür Alan Öğrencilere Ücretsiz Tıraş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement