Takım Arkadaşlarından Eto'o'ya Övgü - Son Dakika
Güncel

Takım Arkadaşlarından Eto'o'ya Övgü

Takım Arkadaşlarından Eto\'o\'ya Övgü

Takım arkadaşlarından Eto'o'ya övgü Isparta'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'un yeni transferleri Ondrej Celustka ve Kadir Bekmezci, Eto'o transferini değerlendirdi.

12.07.2015 14:49

Takım arkadaşlarından Eto'o'ya övgü

Isparta'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'un yeni transferleri Ondrej Celustka ve Kadir Bekmezci, Eto'o transferini değerlendirdi. Her iki futbolcu da Eto'o'dan övgüyle bahsederken, takımın yeni transferlerle daha da tecrübelendiğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdürüyor. Günde çift idman yaparak lige hazırlanan futbolcular, yoğun bir tempoda çalışıyor. Antalyaspor'un yeni transferleri Ondrej Celustka ve Kadir Bekmezci, idman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. İki sezon Trabzonspor'da oynadıktan sonra İngiltere'nin Sunderland takımına kiralanan, ardından geçen sezon Alman ekibi Nürnberg takımına bonservissiz transfer olan Ondej Celustka, Antalyaspor'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi.

Eto'o ile oynamanın kendisini heyecanlandırdığını belirten Ondej Celustka, Eto'o büyük bir futbolcu ve onunla birlikte aynı takımda top koşturmak çok büyük bir duygu. Ben de bu yüzden heyecanlıyım dedi.

Futbol kariyerindeki hedeflerini anlatan Celustka, Ben de her futbolcu gibi hazırlık döneminde kendimi çok iyi hazırlıyorum. Herkesin mutlaka hedefleri vardır. Ben daha sonrasını şu an için düşünmüyorum. Şu an içinde bulunduğumuz lig benim için çok daha önemlidir. Kendimi ona göre ayarlıyorum. Antrenmanlarda onun doğrultusunda hazırlıyorum. Antalyaspor olarak hedeflerimiz var. Ben de kendi performansım ile birlikte Antalyaspor'un hedefleri için top koşturacağım diye konuştu.

Takıma çabuk uyum sağladığını kaydeden Celustka, Antalyaspor'da ilk günden bu yana çok güzel zamanlarım geçti. Takım içinde şimdiye kadar 3 doğum günü kutladık. Çok güzel zamanlar geçirdik. Dans ettik, Türk müzikleri dinledik. Takım içindeki birliktelik benim açımdan çok olumlu gidiyor şeklinde konuştu.

Sivasspor'dan transfer edilen Kadir Bekmezci de kamp çalışmaları hakkında bilgi verirken, Eto'o ile beraber idmanlara çıkmaktan ve onunla birlikte top oynamaktan mutlu olduğunu söyledi. Bekmezci, şöyle dedi

Çok güzel bir kamp geçiriyoruz. Yoğun tempoda çalışıyoruz. Ben dahil yeni gelen arkadaşlarımız var. Bir an önce takıma uyum sağlamak istiyoruz. Antalyaspor genç bir takımdan oluşuyor. Biz de kendi tecrübelerimizi yansıtmaya çalışıyoruz. Güzel transferler de oldu. Takım biraz daha tecrübelendi. Bu sene ligin gerçekten iyi olacağını düşünüyorum. Eto'o bir dünya starı. Hepimiz onunla oynadığımız için mutluyuz. Ama bir şeyi bilmek lazım o da bir insan. Tabi ki çok saygı duyuyoruz ama o da bizim gibi futbolcu sonuçta, o da kendi tecrübesini bize aktararak bize faydalı olacağını düşünüyorum.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Takım Arkadaşlarından Eto'o'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement