Takım Elbiseli Motosikletçiler Prostat Kanserine Dikkat Çekti - Son Dakika
Güncel

Takım Elbiseli Motosikletçiler Prostat Kanserine Dikkat Çekti

Takım Elbiseli Motosikletçiler Prostat Kanserine Dikkat Çekti

Bir grup motosiklet tutkunu, prostat kanserine dikkat çekmek için Maçka'da bir araya geldi.

12.10.2014 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir grup motosiklet tutkunu, prostat kanserine dikkat çekmek için Maçka'da bir araya geldi. Buradan yola çıkan takım elbiseli motorcular, Etiler ve Bebek'i dolaştı.

Her yıl 28 Eylül'de prostat kanserine dikkat çekmek için tüm dünyada gerçekleştirilen gösterinin Türkiye ayağı bugün yapıldı. Hava muhalefeti nedeniyle ertelenerek bugün gerçekleştirilen ve bu yıl Türkiye'de ilk kez yapılan etkinliğe katılım beklendiği kadar yüksek olmadı. Maçka- Kalamış arasında belirlenen güzergah, yine hava koşullarının kötü olması nedeniyle kısaltılarak Maçka-Bebek-Etiler güzergahında ve 15 motorcunun katılımıyla gerçekleşti.

Birbirlerini tanımayan motosiklet meraklılarının sosyal medya ile bir araya gelerek başlattıkları ve her yıl sürdürdükleri gösterilerde bu yıl dünya genelinde 1.5 milyon dolar bağış toplandı.

ŞIK MOTORCULAR

Etkinliğin en büyük özelliği motosikletçilerin takım elbise giymesi oldu. Motorcuların bu gösterileri boyunca kask hariç diğer motosiklet kıyafetlerini bırakıp, ceket, papyon, kravat ve kumaş pantolon giyerek motosiklet kullanmaları dikkat çekti.

Reklamcı Emre Vivim, prostat kanserine dikkat çekmek için böyle bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, "Türkiye etabını bu yıl biz ilk kez düzenliyoruz. Bu sene toplam bağış adı altında 1 milyon dolarlık bir hedef konuldu, toplamda da 1.5 milyon dolarlık bağış toplandı. Biz Türkiye'de bunu ilk defa gerçekleştiriyoruz. Ancak bundan sonra bunun gibi bilgilenmeyi ve farkındalığı artırmaya yönelik organizasyonlarla bu tür keyifli, eğlendirici ama aynı zamanda öğretici organizasyonlarla sadece erkeklerin, sadece prostatın değil tüm insanlığın sağlığının önemli olduğunu ve bu önemin herkesin farkında olması gerektiğini vurgulayacak organizasyonlarda bulunmamız gerekiyor" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Takım Elbiseli Motosikletçiler Prostat Kanserine Dikkat Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement