Taksim Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Taksim Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Taksim Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbeti yapılan canlı yayınla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bekleyen vatandaşlara izlettirildi.

26.07.2016 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Taksim Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbeti yapılan canlı yayınla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde bekleyen vatandaşlara izlettirildi. On binlerce vatandaşın demokrasi nöbetini devam ettirdiği Taksim Meydanı'na yapılan canlı bağlantıda konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Taksim Meydanı'ndan Ankara'ya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vatandaşların selamlarını yolladı.

15 Temmuz darbe girişiminin üzerinden bir haftayı aşkın süre geçmesine rağmen on binlerce vatandaş Taksim Meydanı'nda demokrasi nöbetini dün gece de sürdürdü. Ankara Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Taksim Meydanı'na yapılan canlı bağlantı meydandaki coşkuyu daha da artırdı. Külliye önüne kurulan platformdan Taksim'de nöbet tutan vatandaşlar selamlandı. Büyük coşkunun yaşandığı gecede, yapılan canlı yayın ile Beştepe'yi dolduran vatandaşlara Taksim'in İstanbul'un selamını ileten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydanlarda demokrasi nöbeti tutmaya devam edeceklerini söyledi.

"Görüyoruz ki Taksim Meydanı yine hınca hınç dolu"

Cumhurbaşkanlığı sunucusu Orhan Karakurt, Ankara'dan verdiği mesajda aziz milletin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan aldığı talimat ile sokaklarda ve meydanlarda istikbaline sahip çıktığını belirterek, "Taksim Meydanı yine hınca hınç dolu. Burada Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde toplanan Ankaralı hemşerilerimizin adına bir kez daha sizleri sevgi ile selamlıyoruz. Beyoğlu Belediye Başkanımız Ahmet Misbah Demircan karşımızda, kendilerine sevgiler gönderiyoruz. Buradan; 'Çakalların saltanatı aslan kükreyince ye kadar' diyoruz ve görüyoruz ki tüm meydanlarda aslanlar sokaklarda, aslanlar kükremiş istiklaline ve istikbaline sahip çıkıyor. Çok teşekkür ediyoruz, Taksim'e selamlarımızı gönderiyoruz." dedi.

Şimdi vatan için meydanları doldurma günüdür

Başkan Demircan da, İstanbul'un kalbi Taksim Meydanı'ndan Beştepe'ye, Ankara'ya ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vatandaşların selamını göndererek, "Cumhurbaşkanımıza şunu arz ediyoruz; 15 Temmuz akşamından bu yana bütün Beyoğlu, bütün İstanbul, bütün meydanları ve özellikle de Taksim'i doldurmaya devam ediyor. Gün bugündür. Şimdi vatan için meydanları doldurma günüdür. Eğer mesele vatansa gerisi teferruattır diyen kahraman kardeşlerimizle, Başkomutanımızın emri üzere meydan nöbetini tutmaya devam ediyoruz. Tarafımız bellidir. İhanetçiler karşısında tarafımız başkomutanımızın yanıdır. Bu duygularla selamlarımızı Ankara'ya bir kez daha sunmuş oluyoruz." ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taksim Meydanı'nda Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement