Talpa'nın Yeni Başkanı Ayhan Günal Oldu - Son Dakika
Güncel

Talpa'nın Yeni Başkanı Ayhan Günal Oldu

Talpa\'nın Yeni Başkanı Ayhan Günal Oldu

Türkiye havayolu Pilotları Derneği'nin (TALPA) bugün yapılan olağan genel kurulunda yapılan oylamada, Mehmet Ayhan Günal başkan seçildi.

20.01.2016 22:28

Türkiye havayolu Pilotları Derneği'nin (TALPA) bugün yapılan olağan genel kurulunda yapılan oylamada, Mehmet Ayhan Günal başkan seçildi. Türkiye'nin ilk kadın kaptan pilotu Dilek Karabağlı da yeni yönetimde yer aldı.

TALPA'nın 10'uncu Genel Kurulu Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde bulunan Ali Sürmen Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Genel Kurul'da yeni başkanlık seçimi için mavi listede Mehmet Ayhan Günal, beyaz listede ise İbrahim Karagülle yarıştı. Sabah saatlerinde başlayan ve saat 20.00'de sona eren oy verme işleminin ardından yapılan sayımda, geçerli 586 oyun 334'ünü alan Mehmet Ayhan Günal TALPA'nın yeni başkanı seçilirken, İbrahim Karagülle ise 240 oy aldı.

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği'nin eski Başkanı Gürcan Mantı ile tokalaşan Günal, daha sonra listesinde yer alan üyelerle birlikte basın mensuplarına poz verdi.

"OMUZ OMUZA VERMELİYİZ"

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından bir konuşma yapan Türkiye Havayolu Pilotları Derneği Başkanı Mehmet Ayhan Günal, "Bir hayli heyecanlı anların yaşandığı bir genel kurul oldu. Bu genel kurulun tek kazananı derneğimiz TALPA olmuştur, pilotluk sevdası olmuştur. Genel kurul havasını burada, bu salonda bırakıp, el ele TALPA'yı daha iyi noktalara taşımak için omuz omuza vermeliyiz. Her fikre, herkese ihtiyacımız var dedi.

TÜRKİYE'NİN İLK KADIN PİLOTU YÖNETİME SEÇİLDİ

Mavi listeyle seçimi kazanan Mehmet Ayhan Günal'ın listesinde Türkiye'nin ilk kadın kaptan pilotu Dilek Karabağlı da yer aldı. Seçimleri kazanan mavi liste şu isimlerden oluştu

Başkan Mehmet Ayhan Günal.

Asli üyeler Enis Ulusel, Sermet Karaağaç, Kartal Mersinoğulları, Deniz Akıncı, Dilek Karabağlı, Halil Emir, Aykut Işıkoğlu, Bülent Boralı, Mehmut Melih Başdemir, Murat Erkan Noyan, Kanber Sarıca ve Osman Şirin.

Yedek üyeler Çetin Şeber, Hakan Bal, Vedii Variş, Emir Özsev ve Can Yılmaz. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Talpa'nın Yeni Başkanı Ayhan Günal Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement