Tapu Kadastro 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Tapu Kadastro 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Tapu Kadastro 169\'uncu Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Şanlıurfa'da 21. Bölge Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 169. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

24.05.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da 21. Bölge Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü, Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın 169. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı. Türkiye'de en fazla tapu işlemlerinin Şanlıurfa'da 21. Bölge Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Halil Karacadağ vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran projeleri özveriyle hayata geçirdiklerini kaydetti. Tapu ve Kadastro Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıl dönümü dolayısıyla Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Halil Karacadağ, Tapu Müdürü Ayhan Leylak ile çok sayıda personel Rabia Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu.
Şanlıurfa Tapu Kadastro Bölge Müdürü Karacadağ burada yaptığı konuşmada, ilk kez 21 Mayıs 1847'de 'Defterhane-i Amire Kalemi' adıyla kurulan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün 169. kuruluş yıl dönümü kutlamalarının ülke genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da gerçekleştirildiğini söyledi. En fazla toplulaştırma ile gayrimenkul işlemlerinin yoğun olduğu kentlerin başında Şanlıurfa'nın geldiğini ifade eden Karacadağ "Yaklaşık iki asırdır halkımıza hizmet etmenin bizlere kattığı tecrübeyi çağdaş, yenilikçi ve teknolojik yeniliklere ayak uyduran bir anlayışla harmanlayıp her geçen gün arttırdığımız hizmet kalitesini siz değerli halkımızın hizmetine sunduğumuz teşkilatımızın 169. yıl dönümünü kutlamaktayız. 169 yıldır hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bizler de Şanlıurfa Bölge Müdürlüğü olarak vatandaşların hayatlarını kolaylaştıran projeleri özveriyle hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor" diye konuştu.
Törende daha sonra Tapu Kadastro Şanlıurfa İl Müdürlüğünde Tapu Kadastro yetkilileri ve personel birlikte pasta kesti. (Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Tapu Kadastro 169'uncu Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement