Tarihi Kılıç Ali Paşa Camii Şenlendi - Son Dakika
Güncel

Tarihi Kılıç Ali Paşa Camii Şenlendi

Cuma Namazını tarihi Kılıç Ali Paşa Camiinde kılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a namaz sonrası yapılan sürpriz oldukça memnun etti.

18.10.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır her hafta Cuma namazını farklı camilerde kılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın bu seferki durağı, Kılıç Ali Paşa tarafından, Mimar Sinan'a 1581 yılında Tophane Meydanı'nda inşa ettirilen tarihi Kılıç Ali Paşa cami oldu.

Demircan'a büyük sürpriz

Başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte her hafta namaz öncesi ve sonrası bölgede faaliyet gösteren esnafı ve vatandaşları selamlayarak sokaklarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ahmet Misbah Demircan'ı Kılıç Ali Paşa Camiinde bekleyen sürpriz oldukça memnun etti.

Sizleri camide görmek beni gerçekten çok mutlu etti

Aralarında AK Parti Beyoğlu kadın kollarının da olduğu 100'e yakın Bayan, Demircan'ın her hafta yapmış olduğu mahalle ve esnaf ziyaretine destek olmak amacıyla Cuma namazı için Kılıç Ali Paşa Camiinde saf tuttu. Namaz sonrası başkanlarıyla bir araya gelen kadınlar, çalışmalara destek olmak amacıyla böyle bir organizasyon yaptıklarını söylediler. Bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini belirten Başkan Demircan, "Nasıl hac vazifemizi yaparken o kutsal topraklarda namazlarımızı hep beraber camilerde, mescitlerde kılıyor isek, artık buralarda da bayanlarımız Cuma günleri namazlarını camilerde gelip kılsınlar. Bu gün sizleri camide görmek beni gerçekten çok mutlu etti. Hepinizden Allah razı olsun." dedi.

Daha sonra hanımları kırmayan Demircan, toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Demircan, daha sonra İstanbul Müftüsü Aydın Yığman ile birlikte Karaköy ve Tophane esnafını ziyaret ederek programına devam etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tarihi Kılıç Ali Paşa Camii Şenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement