Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Yarışması Başladı - Son Dakika
Yerel

Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Yarışması Başladı

Tarım ve İnsan\' Konulu Fotoğraf Yarışması Başladı

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, "Kütahyalı tüm fotoğrafçıları ve fotoğraf severleri Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması’na katılmaya davet ediyorum" dedi.

21.08.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, "Kütahyalı tüm fotoğrafçıları ve fotoğraf severleri Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'na katılmaya davet ediyorum" dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim, Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı'nın, Deniz Bank desteğiyle düzenlediği, gelenekselleşen ve kamuoyu tarafından büyük ilgiyle karşılanan Tarım ve İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması'nın bu yıl 7. düzenleniyor.

Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ender Muhammed Gümüş, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesini amaçlayan 7. Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması'nda bu güne kadar Kütahya'dan dereceye giren katılımcı olmamasından dolayı duyduğu üzüntüyü belirttti. Gümüş, tüm Kütahyalı fotoğrafçıları ve fotoğraf severleri Tarım ve İnsan Konulu Ulusal fotoğraf yarışmasına katılmaya davet etti. Gümüş, "İlimizin sahip olduğu tarihi ve kültürel değerleri yanında, doğanın tüm renklerine sahip muhteşem güzellikleri ve insanımızın kendine has doğal hali amatör ve profesyonel fotoğrafçıların kadrajında ölümsüzleşmeyi bekliyor" dedi.

Yarışma, tematik kategorinin yanı sıra 'Genel, çiftçi, öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı çalışanları ile Denizbank çalışanları' olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleşecek. Yarışmaya bir yarışmacı her kategoride en çok 5 eserle katılabilecek.

Yarışmada dereceye giren eserlere toplam 36 bin lira tutarında Denizbank hediye çeki ödül olarak verilecek. Kazananlara ödülleri düzenlenecek bir törenle takdim edilecek. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarım ve İnsan' Konulu Fotoğraf Yarışması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement