Tarkan Açıkhava'yı Salladı - Son Dakika
Güncel

Tarkan Açıkhava'yı Salladı

Tarkan Açıkhava\'yı Salladı

Harbiye Cemil Topuzlu sahnesinde geçtiğimiz gün Tarkan sahne aldı. Konser sırasında bastıran yağmura rağmen binlerce kişi alanı terk etmeden şarkılara eşlik etti.

04.09.2014 11:46  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Megastar Tarkan heyecanla beklenen Harbiyekonserlerinin ilkini dün akşam gerçekleştirdi. Harbiye'de 3 gece sürmesi planlanan konserlerin biletleri hızla tükenince gösteri iki konserle daha uzatıldı.

Konser alanına girmek için erken saatlerde sıraya giren yüzlerce kişinin tek tedirginliği meteorolojinin gün boyu duyurduğu yağmur uyarısıydı. İzleyiciler, sağnak yağmura rağmen konseri terk etmediler. Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nun dolup taştığı, merdivenlerinde bile yer bulunmadığı konserde Tarkan sevilen şarkılarının yanı sıra Türk sanat müziği eserleri ile Kayahan, Barış Manço ve Cem Karaca'nın şarkılarıyla kalabalığı coşturdu.

SAĞANAK BASTIRDI, DAĞILMADILAR

Saat 11.00'e doğru yağmurun bastırmasıyla Açıkhava'da sıradışı görüntüler oluştu. Şiddetli yağmurla sırılsıklam olan yüzlerce kişi önce nereye kaçacağını bilemedi. Herkes koltukları boşaltamaya başladı ancak müzik durmadı, Tarkan'ın 'Gitmeyin' çağrısıyla herkes yerlerine geri döndü.

ŞARKILAR YAĞMUR ALTINDA SÖYLENDİ

VIP'teki ünlüler de dahil binlerce kışı yağmura aldırış etmeden Sezen Aksu'nun 'Sorma' adlı şarkısına eşlik etmeye devam etti. Kalabalık daha sonra 'Öp'le coştu.

İKİ GÜN DAHA EKLENDİ

Kirli Kedi ve Atlantis Yapım organizasyonuyla 3, 4 ve 5 Eylül’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşmesi planlanan Tarkan konserleri, yine büyük ilgi gördü. Üç konserin tüm biletleri hızla tükenince Megastar, konser maratonuna 7 Eylül Pazar ve 8 Eylül Pazartesi tarihlerini de ekledi. Tarkan, bu yılki Açıkhava maratonunu toplam beş konserle tamamlayacak.




Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tarkan Açıkhava'yı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement